Crua Hybrid on Crua Outdoorsin käsialaa, ja se on osaksi teltta, osaksi riippumatto, osaksi laavu. Kyse on yhden hengen suojasta, jossa on mukana makuupussi ja ilmapatja. Periaatteessa se sisältää kaiken, mitä tarvitset lämmintä, kuivaa ja mukavaa yöpymistä varten.

Teltassa on lentokonelaadun alumiinista tehdyt tukikaaret päissä, joten se on helppo pystyttää maahan. Teltan voi liittää pitkästä sivustaan toisiin Hybrideihin, joten niistä voi rakentaa niin ison kylän kuin haluaa.

Perustaltaan Crua ei ole täysin omaperäinen keksintö, sillä norjalainen Amok Draumr on yhden hengen riippumattoteltta ja Tentsile isompi teltta, jonka voi halutessaan ripustaa puiden väliin niin ikään telttakyläksi. 

Crua Hybrid.

Crua Hybrid.

Crua Hybrid on täysin sateenpitävä, ja ripustettuna se kantaa kuormaa 129 kg. Teltta itsessään painaa noin 3,1 kg, oletettavasti ilman ilmapatjaa ja makuupussia.

Ilmapatja tarjoaa suojaa maasta tulevaa kylmää vastaan ja mukana tulevan makuupussin kylmäraja on -5 °C.

Crualla on menossa Kickstarterissa joukkorahoituskampanja. Tätä kirjoitettaessa se on kerännyt rahoitusta jo 60 027 dollaria, kolminkertaisesti yli tavoitellun 20 000 dollarin. Hankeaikaa on vielä jäljellä yli kuukausi.

Crua Hybrid.

Crua Hybrid.

Teltan saa hankkeen kautta 249 dollarin, 223 euron hintaan, mikä on noin 38 % alle normaalihinnan. Sivuston mukaan hintaan sisältyy lähetyskulut USA:ssa ja EU-maissa. Mikäli kaikki sujuu hyvin, telttojen toimitukset alkavat joulukuussa.

Crua Outdoorsin kotisivulle pääset tästä ja joukkorahoituskampanjasivulle tästä. Asiasta kertoi ensin New Atlas. Katso myös teltan esittelyvideo alla.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Amokin riippumattoteltasta uusi versio seikkailijoille - Draumr 3

Puuhun ripustettava teltta ensi kesän ykköshitti kokoontumisajoihin?

 

Ominaisuuksia.

Ominaisuuksia.