– Dainese Group kiittää Insvestcorpia seitsemän vuoden kumppanuudesta, jona aikana toteutimme organisatoriset muutokset, digitalisoinnin sekä moottori- ja muiden urheilijoiden menestystarinoita, tuoteinnovaatioita ja poikkeuksellista kasvua sekä liikevaihdon että kannattavuuden osalta, totesi Dainese Groupin pääjohtaja Cristiano Silei

Carlyle osti Dainesen 630 miljoonanalla eurolla. Uusi omistaja haluaa laajentaa liiketoimintaa Kiinassa ja Yhdysvalloissa päivittämällä Dainesen jakeluverkostoa sekä uusilla yrityskaupoilla.

Dainese työllistää yli 1000 henkilöä ja valmistaa suojavarusteita: ajoasuja, kypäriä ja ajojalkineita muun muassa moottori- ja polkupyöräilijöille.

Investcorp osti Dainesen seitsemän vuotta sitten sen perustajalta Lino Daineselta 130 miljoonan euron hintaan. Investcorpin alaisuudessa Dainese enemmän kuin tuplasi liikevaihtonsa 250 miljoonaan euroon.

– Meille oli äärimmäisen tärkeää löytää oikea kumppani tämänkertaista isoa laajentumista varten. Carlyle on vahva ja sillä on paljon kokemusta kuluttujatuotebrändeistä, ja on loistava kumppani meille, jotta voimme saavuttaa kunnianhimoiset tavoitteemme kasvun ja kansainvälistymisen osalta, Cristiano Silei kertoi.

Carlylea puolestaan kiinnosti Dainesen vahva brändi, sen pitkä historia ja innovaatioiden määrä.

Aiheesta aiemmin:

Dainese osti mp-ajojalkinevalmistaja TCX:n

Dainese ja Alpinestars rajussa patenttiriidassa airbag-teknologiasta

Dainesen airbag-puvun törmäysvideo on uskomaton