Kaikkien motoristien yhteinen nettilehti

Ken tästä rekkojen välistä käveli Tampereella eilen sisään, saattoi nähdä jopa sata erilaista koeajettavaa moottoripyörää. Ja aika moni käveli.

Prätkien suuri koeajokiertue menossa – tässä Tampereen kuulumisia

Suuri moottoripyörien koeajokiertue 2024 vieraili eilen keskiviikkona Tampereella messu- ja urheilukeskuksen piha-alueella. Tässä raporttia tapahtuneesta, koeajokiertue on selvästi löytänyt paikkansa. Se on viidellä paikkakunnalla kiertävä tapahtuma, jossa pääsee kokeilemaan parhaimmillaan useampia kiinnostavia moottoripyöriä ja mahdollisesti myös sitä unelmien prätkää, josta on jo pitkään haaveillut. Tänään kiertue on Turussa ja huomenna perjantaina on päätösjakso Helsingissä. Lue lisää ›

Superbiken voittaja Peter Hickman. Kyseessä oli jo hänen 14. Mansaaren voittonsa.

Peter Hickman 14. voittoonsa dramaattisessa Superbike TT:ssä Mansaarella

Uutiset : Honda, BMW, Aprilia

Peter Hickman nappasi 14. Mansaaren TT-voittonsa dramaattisessa RST Superbike TT Race -kisassa Mansaaren kisoissa. Nyt Hickmanin voittojen määrä on sama kuin legendaarisella Mike "The Bike" Mike Hailwoodilla aikanaan. FHO Racing Monster Energyn BMW -kuljettaja nousi johtoon viimeisellä kierroksella ja voitti 5,84 sekunnilla Davey Toddin (Milwaukee BMW). Kolmanneksi ajoi Dean Harrison (Honda Racing). Lue lisää ›

Saku Purtilo suoralla paikalla Saksan MM-karsintafinaaliin

Uutiset

Saksan MM-karsinta ajettiin Meissenissä sunnuntaina 26.5. Kilpailu oli näyttöpaikka saksalaisille flat track -kuljettajille, jotka haluavat villin kortin myöhemmin kesällä samalla radalla ajettavaan Saksan MM-osakilpailuun. Purtilo ei ajanut villistä kortista mutta osallistui päästäkseen kokeilemaan millainen taso MM-sarjassa tänä kesänä on. Lähtöluettelosta löytyi MM-sarjan vakiokuskeja seitsemästä Euroopan maasta. Lue lisää ›