Kekkun sivuilta voit jo nyt käydä katsomassa, mitä ja mihin aikaan tuleva kesä pitää sisällään. Ralleja ja kokoontumisajoja on jälleen tarjolla jokaiseen lähtöön. Kaikkiaan Kekkulle on ilmoitettu 85 rallia/kokoontumisajoa toukokuun puolesta välistä syyskuun loppuun asti. Ruuhkaisimmat ralliviikonloput osuvat kesäkuun puoleenväliin (10 rallia) ja toinen suma löytyy 20.-22.7 väliseltä ajanjaksolta.

Viime kesänä Motouutiset.fi aloitti yhteistyön Kekkun kanssa, julkaisten niin sanottua Viikkorallikalenteria. Koska joihinkin ralleihin ilmoittautumisaika loppuu jo muutamaa viikkoa ennen varsinaista tapahtumaa, niin laajennamme Viikkorallikalenterin sisällön kahden viikon mittaiseksi. Eli aina tulevan viikon tapahtumien lisäksi voi hieman tarkastella seuraavankin viikon tapahtumia. Julkaisemme ensimmäisen Viikkorallikalenterin 13.5, mutta sitä ennen tavataan viikon päästä Keski-Suomen MP-näyttelyssä Jyväskylässä ja Kuopion MP-näyttelyssä 21.-22.4.

Lisäksi keräämme Viikkorallikalenterin loppuun paikkoja suosituista motoristikahviloista. Keräämme tietoja sen mukaan, mitä niitä eteemme sattuu tulemaan, mutta voit auttaa kanssamotoristeja ilmoittamalla meille mahdollisesta tietämästäsi paikasta ja päivästä, jolloin motoristit kyseiseen pakkaan kokoontuvat, sähköpostitse: toimitus @ motouutiset.fi

Nyt on hyvä aika tilata Kekkun Vuosikalenteri 2018, niin saat sen ensimmäisten joukossa. Tilaustapa on on ennallaan, eli lähettämällä kolme ykkösluokan postimerkkiä ja osoitetiedot kerhon postiosoitteeseen:

JMP / LUMME, ROIMALANPOLKU 4, 31600 JOKIOINEN.

Saat paluupostissa taskukalenterin, johon on koottu tiedot kaikista ajokauden aikana järjestettävistä kokoontumisajoista. Lisäksi tiedot tärkeimmistä mp-kilpailuista, päiväajeluista, rompetapahtumista, motoristikirkoista yms.  Kalenterin lopussa tietoja myös Eestin kokoontumisajoista.

Tietoja päivitetään aina tilanteen mukaan ja niitä voi käytä tarkistamassa Kekkun sivuilta.

Motouutiset.fi toivottaa kaikille lämmintä ja turvallista tulevaa "Rallivuotta" 2018.

Aiheeesta aiemmin:

Kekkun kokoontumisajokalenteri alkaa täyttyä - muista ilmoittaa oma tapahtumasi

Kekkun kalenteri kertoo vuodesta toiseen kokoontumisajojen ajat ja paikat