Kyselimme keskiviikkona, että mihin itse kukin on lähdössä ajelemaan, vai onko laisinkaan. Tosi moni näyttää olevan lähdössä Tien päälle. Kun kelit ovat niin poikkeuksellisen lämpimät ja ruska etelässäkin on parhaimmillaan, julistamme kuvakisan alkaneeksi.

Lähetä meille meilitse perjantain 12.10. - sunnuntain 14.10 aikana ottamasi kuva moottoripyöräajelustasi. Jos saat kuvaan mahtumaan itsesi, moottoripyöräsi ja vielä ruskaakin, niin se olisi tosi hieno juttu. Julkaisemme kuvat sitä mukaa kuin niitä meille tulee osoitteeseen toimitus@motouutiset.fi.

Arvomme kuvan lähettäneiden kesken kaksi Motouutisten laadukasta T-paitaa. Kaikki kuvan lähettäneet osallistuvat arvontaan. Tärkeintä on jakaa hyvän syksyisen kelin ajofiiliksiä muillekin.

Alla muutamia hienoja moottoripyöräilynmakuisia vastauksia tuleva viikonlopun ajoreissuista:

Hannu kertoi lähtevänsä "Espoon Automuseolta Porkkalanniemeen makkaranpaistoon vetämänäni letka-ajeluna lauantaina. Ajelun nimi on "Makkaralenkki"."

Jyrki ja Päivi uhkasivat lähteä ulkoiluttamaan XJR1300 Jammuaan "ehkä Nakkilaan paistamoon nahkiaisia syömään", ja kehuivat ympärivuotista vakuutusta.

Niko totesi, että "kausi jatkuu perinteisesti lumille. Viikonloppuna Kakskerran mutkateille, Turun kupeeseen."

Pia  kertoi keskiviikkona ajaneensa töihin Turkuun 110 km. "Oli kuin kesäkelit: tosi lämmintä ja tiet loistokunnossa".

Matti valaisi asiaa vähän laajemmin: "Kovasti kyllä toivotaan, että ajetaan vaikka Bemari onkin jo alkanut vastustella sitä ajatusta. Nimittäin ensin se haki jostain naulan takarenkaaseen ja samaan aikaan ilmoitti että perän stefa oli kaput. Kun ne sain kuntoon niin liki heti ekalla lenkillä sen jälkeen meni katkomaan kytkinvaijerinsa...

Liekö sitten sillä penteleellä on olevinaan kylmä vaikka kuskilla ei vielä olekaan??? Toivotaan että sanonta kaksi ilman kolmatta pitää paikkaansa kun ne kolme jo olivat ;-)."

Niklas kirjoitti, että "eiköhän tässä vielä käydä ajelemassa. Pitää laittaa kamera reppuun ja virittää tuo cam tuohon kuvaamaan kanssa."

Esa: "Edellisestä  ajokerrasta onkin jo liki kolme viikkoa - duuneja sen verran ettei ole vaan ehtinyt! Pakkohan näistä säistä on nauttia edes kerran vielä - tai toisenkin!"

Mika: "Ehdottomasti ajoa vielä, ei ole lumi maassa eikä pakkanen pauku".

Jollakulla oli selkäongelmia, mutta lupasi silti käydä ajamassa ja nauttimassa hyvistä keleistä "ennen kuin talvisäilö odottaa".

Artiolan Markku on puolestaan sivuvaunuineen Alastarossa viikkonloppuna. Siellä voit käydä kokeilemassa purkkiorjan hommia tai jopa ajamassa Maken kakkossivarilla. Ajomahdollisuuksia on aamupäivästä aina noin kello 18 asti.

Oli hieno lukea vastauksia ja todeta, että emme todellakaan ole ainoat, joita rassaa ajokelien hiipuminen. Onneksi nämä lämpimät päivät hieman lyhentävät talvea. Keväthän tulee ensi vuonna normaalia aikaisemmin, eikös?

Aiheesta aiemmin: Poikkeuksellisen lämmin viikonloppu tulossa: vieläkö ajat, vai joko viet moottoripyöräsi talviteloille?