Rastiksen mopohalli on paikka nuorille, jotka ovat kiinnostuneita mopoista ja niiden huoltamisesta, ja nuorille joita kiinnostaa vapaa-ajan viettäminen mopoporukassa.

Mopohallilla voi pestä moponsa tai vaihtaa kulutusosia kuten renkaat, polttimot, ketjut, rattaat tai jarrupalat. Mopohallilla on hyvät välineet mopojen huoltamiseen. Mopohallin ohjaajat auttavat ja opastavat vasta-alkajia pienten huoltotoimenpiteiden tekemisessä. Vaativammatkin huollot ja korjaukset onnistuvat mopohallilla, jos nuorella on aiempaa kokemusta työkalujen käytöstä ja perushuollot ovat jo hallussa.

Ohjaajat opastavat nuoria myös muissa ajankohtaisissa nuorten mopoilijoiden elämään liittyvissä asioissa, kuten opiskelussa, terveellisissä elämäntavoissa tai mopoilijoille ajankohtaisissa liikenneasioissa. Liikennekasvatus onkin tärkeä osa mopohallin toimintaa. Rastiksen mopohallin tarjoama vapaa-ajan toiminta on jo pienistä tiloistakin johtuen erityisen yhteisöllistä, joten olennainen osa toimintaa ovat erilaiset pienet tapahtumat ja teemapäivät. Mopohallilla onkin jo toteutettu monipuolista toimintaa uintikerhosta ystävänpäivän mopoleivosten paistamiseen.

Rastiksen mopohalli on Helsingin nuorisopalveluiden toimintaa Rastis-monitoimitalossa osoitteessa Ulapparaitti 6. Mopohalli on tarkoitettu 13-22-vuotiaille nuorille ja se on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin kello 15-21. Mopohallin toiminta on nuorille täysin maksutonta.

Tervetuloa tutustumaan Rastiksen mopohallin toimintaan!

Mopoilevat nuoret ry on vuonna 2009 perustettu valtakunnallinen mopoilijoiden edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on tukea nuorten mopo- ja moottoripyöräharrastusta. Yhdistyksellä on ollut nuorten mopopajatoimintaa Vantaalla vuodesta 2016 alkaen. Lisäksi Mopoilevat nuoret ry tekee mopoilevaa nuorisotyötä yhteistyössä Vantaan nuorisopalveluiden kanssa kesäperjantaisin.

Lisätietoja:

Lisätietoa Mopoilevat nuoret ry:stä: Mopoilevatnuoret.fi
Lisätietoa Rastiksen mopohallista: Rastis mopohalli - Nuorten Helsinki
Rastiksen mopohalli instagramissa: Instagram - Rastis Mopohalli
Rastiksen mopohalli facebookissa: Facebook - Rastis Mopohalli
Rastiksen mopohallin puhelin 040 5279632 (aukioloaikoina)

Aiheesta aiemmin:

TORSTAI 8.2.2024 11:03

Forssassa toimiva Asenne ry:n mopotallilla järjestetään monipuolista toimintaa, jolla säästetään yhteiskunnan rahoja

LAUANTAI 3.2.2024 08:31

Kielletty harrastus -kampanja: mopoilu on tärkeä harrastus siinä missä muutkin – missä viipyvät moposuorat?

PERJANTAI 26.1.2024 11:48

Kielletty harrastus -kampanja: nuoret mopoilijat haluavat saada äänensä kuuluviin – tarve harrastukselle jää huomiotta