Kävi kuitenkin niin, kertoi vareselaisvalmistaja tämänaamuisessa tiedotteessaan, että  kaikki 75 kappaletta Superveloce 75 Anniversariota myytiin loppuun vain muutamissa sekunneissa.

Fanit ja keräilijät ryntäsivät myrskyn lailla nettisivustolle ennakkovaratakseen tuotteen. Juhlamallia valmistetaan ainoastaan 75 kappaletta.

Superveloce valittiin vuosijuhlan keräilymalliksi, koska siinä täydellisesti ruumiillistuu tasapaino modernin muotoilun ja MV Agustan kisamenestyksen kanssa.

Juhlamalli on todella näyttävä: siinä on Italian lipun värejä korostava erikoisväritys sekä erikoisgrafiikat. Lisäksi siinä on mustan- / kullanväriset Inmotionin vanteet ja punaista Alcantaraa olevat kuljettajan ja matkustajan istuimet. Rikkana rokassa mallin mukana tulee Arrowin kisaputket ja erikois-ECU tehokarttoineen.

MV Agusta Superveloce 75 Anniversario.

MV Agusta Superveloce 75 Anniversario.

Superveloce 75 Anniversarion huipputeho on 108 kW / 148hv / 13.000 rpm. Mukana tulevalla erikois-ECU:lla ja -putkistolla teho nousee 112.5 kW / 153 hv / 13.250 r.p.m. Pyörälle luvataan yli 240 km/h huipunopeus.

Aiheesta aiemmin:

MV Agustalta Supervelocen erikoisvarusteltu 75-vuotisjuhlamalli – varattavissa vain 75 tunnin ajan!


Teksti Erkki Mäki, kuvat MV Agusta