Harley-Davidson julkistaa ensimmäisessä virtuaalisessa H-D 21 -lanseeraustapahtumassaan uudet vuoden 2021 moottoripyörämallinsa, moottoripyörien osat ja tarvikkeet sekä ajovarusteet ja -vaatteet.

Aiemmin tänä vuonna Harley-Davidson ilmoitti merkittävistä muutoksista, joihin sisältyi sen suunnitellun tuoteportfolion yksinkertaistaminen 30:llä prosentilla, sen uuden mallivuoden lanseerauksen siirtäminen ajokauden alun mukaiseksi sekä markkinointitoimien vahvistaminen.

Harleyn markkinoinnin varajohtaja Theo Keetell kertoo tiedotteessa, että julkistustilaisuudessa näytetään vilaukselta Pan Americaa, merkin ensimmäistä adventure touring -moottoripyörää. 

Suosittu yhdysvaltalainen näyttelijä, tuottaja ja motoristi sekä megajulkkis Jason Momoa on H-D:n brändilähettiläs ja on päässyt kokeilemaan Pan America 1250:ttä ja kertoo tilaisuudessa kokemuksistaan siitä.

Pan America 1250 Adventure Touring -malli julkistetaan lopulta "täydellisesti" maailmanlaajuisesti 22. helmikuuta 2021 uudessa digitaalitapahtumassa.

Teksti Erkki Mäki, kuva Harley-Davidson.