Royal Enfieldin 650-kuutioiset version Interceptor INT 650 ja Continental GT 650 -mallit ovat olleet suosittuja paitsi Intiassa, myös merkin syntymämaassa Isossa-Britanniassa, kertoo Visordown. Luvassa on mallisarjan laajennuksia peräti kahden malliversion voimin, jonka jälkeen 650-kuutoisten perhe laajenee nelihenkiseksi.

Seuraavana on luvassa cruiseri, jonka nimeksi Visordown uumoilee Shotgunia.

Mutta vaikuttaisi siltä, että sekään ei vielä riitä intialaisvalmistajalle, vaan se on rekisteröinyt myös "Scram"-tavaramerkin. Viittaus scrambler-versioon on ilmiselvä, onko kyseessä sitten 650-kuutioinen malli, jää nähtäväksi.

Tietoja ei luonnollisesti ole tämän enempää saatavilla tässä vaiheessa, mutta 650-kuutioisen moottorin teho on noin 47 hevosvoimaa, joten sillä kyllä kulkevat myös cruiseri ja scrambleri aivan riittävästi.

Royal Enfield on muutenkin laajentanut mallivalikoimaansa kovaa vauhtia mm. Meteor 350:llä ja siitä tehdystä retroversiolla "Hunter"illa, ja mallinimi "Sherpa" odottaa vielä ottajaansa, joskin huhut kertovat, että kyse olisi Himalayan-mallin adventure-versiosta.