2015 Gold Wing F6B 40 v. juhlamalli

Matalassa baggerissa on uutuutena vakionopeuden säädin ja starttimoottorin avulla toteutettu sähköinen peruutusvaihde ahtaita tiloja varten sekä juhlavuosimallimerkinnät ja Matt Bullet Silver Metallic -väritys. Lisäksi pakoääntä on muokattu muistuttamaan Gold Wing F6C kruiserin vastaavaa.

2015 Honda Gold Wing F6B.

2015 GL1800 Gold Wing - 40-vuotisjuhlamalli

Mallivuotta juhlistetaan mm. neljällä eri värillä, kaksisävyisine maaleinen ja tummennettuine runkoineen. Lisäksi mallit erottaa 40 v -tunnuksista ja avaimenperistä.

Sekä perusWingin että F6B:n avaimenperästä sen jo huomaa, että juhlitaan 40 vuotista taipaletta.

Vuosien varrella pyörän perusolemus on pysynyt samana monista muutoksista huolimatta. Perus-Gold Wingin rinnalle on saatu nykyiset F6B baggeri ja F6C kruiseri.

Saatavilla olevat värit ovat Candy Prominence Red/Graphite Black, Graphite Black, Pearl Glare White sekä Digital Silver Metallic, joka on uusi väri vuodelle 2015.

Uusi Digital Silver Metallic -väritys vuodelle 2015.

Molempien mallien moottorit ja muut avainyksityiskohdat ovat entisellään. 1832-kuutioinen kuusisylinterinen bokserimoottori tuottaa vääntöä ja tehoa riittävästi useimpiin tarpeisiin, ja venttiileitä on edelleen kaksi per sylinteri.