Circuit Racing eli ratamoottoripyöräilyn SM-osakilpailussa KymiRingillä ottavat toisistaan mittaa eri luokissa kaikki Suomen Mestaruustitteleistä kilpailevat kuljettajat. Radalla kilpailevat myös kansallisissa luokissa mm. Sivuvaunut ja Retro Superbiket.

Time Attack on Suomen nopein koppiautolla ajettava rataluokka. Totutusti radalla kilpaa ajettaessa ajetaan kilpakumppaneita vastaan, ja voittaja on perinteisesti ensimmäisenä maaliin tullut, mutta TimeAttack -luokassa vastuksena on vastustajista ankarin eli kello. Nopeimman kierroksen ajanut kuljettaja voittaa kilpailun. Legends Autojen Suomen osakilpailuissa nähdään noin 30-40 autoa jokaisessa kilpailulähdössä, joten se on Suomen runsaslukuisin sekä kovatasoisin rataluokka. Tässä luokassa kuljettajan taidot ratkaisevat sijoituksen, koska tekniset ominaisuudet ovat kaikilla autoilla lähes samat.

Lauantaina tapahtuma käynnistyy aika-ajojen merkeissä klo 9.00. ja ensimmäiset kisaluokat starttaavat radalle klo 12.35. Sunnuntai-aamuna klo 9.00 alkavat luokkien warmupit ja ensimmäinen kisalähtö on klo 11.40 Legends autojen luokassa. Viimeinen kisalähtö ajetaan molempina päivinä kello 18 mennessä.

Yleisölle on paljon nähtävää niin harjoitussessioissa kuin kisalähdöissäkin. Kaksipäiväiseen tapahtumaan on myynnissä 1 lippu joka on voimassa koko tapahtuman ajan. Liput myynnissä portilta hintaan 30eur.

Tapahtuman järjestetään yhteistyössä kolmen toimijan kanssa. Moottoripyörien osalta järjestelyistä vastaa Motopark Racing Club ja Ring Race Club toimii avustavana kerhona. Autopuolen toiminnoista vastaa Radalle.com

Luvassa on helteinen viikonloppu, joten aurinkovoide, hattu ja juotavaa sekä retkituoli kannattaa varata mukaan, koska katsomorakennelmaa ei yleisöalueella vielä ole. Yleisöä palvelee koko tapahtuman ajan useampi ravintolapiste, ja kuten festareissa yleensä, myös bajamajat ovat käytössä.

Kisaviikonlopun aikataulun löydät täältä