– Päivä alkoi hyvin, mutta sitten muutamat lipat ja vähän yliyrittämistä toisella kierroksella. Viimeinen menikin jo paljon paremmin ja kokonaisuudessa päivä oli hyvä. Kiitos tiimille ja huoltoporukalle, SM E2-luokan voittaja Peetu Juupaluoma kertoi.

– Kaikin puolin hyvä päivä! Ajo kulki hyvin alusta asti ja pystyin ajamaan omaa tasaista ajoa koko päivän. Kierroksen ensimmäinen pätkä oli joka kierros vaikea minulle, mutta tulokseen olen tyytyväinen. Huolto toimi hienosti ja siitä iso kiitos tiimille sekä huollolle, tyytyväinen Pyry Juupaluoma kertoi.

Riihimäkeläinen Roni Salin kaatui toisella kierroksella lyöden hieman päätään samalla ja hävisi siinä muutaman sijoituksen ollen yleiskilpailussa yhdeksäs sekä SM E1-luokassa kuudes. Tiimiin tälle kaudelle liittynyt Niko Puotsaari ajoi SM E1-luokassa kahdeksanneksi ja oli yleiskilpailussa loistavasti sijalla 11 sekä U20-luokassa neljäs.

– Ei ollut oikein hyvä päivä tänään ja oli aika rankka kisa. Kierroksen ensimmäinen erikoiskoe söi mehut heti alusta lähtien sekä parit isot lipat lähtivät, jotka verottivat tulosta. Kiitoksia tiimille ja huollolle, pettynyt Roni Salin kertasi päivän jälkeen.

– Ajo tuntui koko päivän hyvältä ja ensimmäisen kierroksen jälkeen alkoi vauhtikin kasvaa. Viimeisellä kierroksella sain kirittyä vielä muutamia kavereita kiinni. Kokonaisuudessa hyvä päivä ja tulos. Kiitos tiimille ja huollolle, loistavan tuloksen ajanut Niko Puotsaari kertoi.

Seuraavaksi Kytönen Motorsport -kuljettajat ovat vauhdissa kahden viikon kuluttua enduron MM-osakilpailussa Virossa.