Lauantai-aamun aika-ajoissa kuskit pääsivät hyvin rytmiin ja ajaminen oli alusta asti vakaata ja vauhdikasta. Superstock 600 luokassa Lenni Klemetti ja Niko Lehtiranta ottivat vierekkäiset gridipaikat, sijoilta P5 ja P6.

Superbike luokan aika-ajoissa Niko Mäkinen otti P2 paikan ja hänen edellään paalulla oli vain Niki Tuuli.

Lauantain kisa meni tiimin kuskien osalta erinomaisesti.

"Viikonloppu alkoi hyvin, pyörä toimi ja päästiin heti aika-ajoista alkaen hyvään vauhtiin. Lauantain kisa meni loistavasti, päästiin heti kisan alusta lähtien kamppailemaan kärkipaikasta. Toki vähän jäi harmittamaan kun Tanskanen pääsi ohi viimeisellä kierroksella." Niko Lehtiranta summaa omaa lauantain kakkossijaansa.

Niko Lehtiranta.

Sunnuntain Superstock 600 -lähtö ei sen sijaan ollut Niko Lehtirannalle suotuisa.

"Sunnuntain kisa meni aika lailla vihkoon; huono startti ja tipuin hieman, enkä päässyt kärkiryhmän kyytiin ja vielä viimeisellä kierroksella Tanskaselta räjähti moottori, öljyt pihalle ja minun kisa päättyi sen jälkeen kaatumiseen.

Nyt vaan laitteet kuntoon ja odottamaan Alastaron kotikisaa, joka ajetaan kuukauden päästä".

Sunnuntainen kaatuminen tiputti Lehtirannan pistekärjestä kakkoseksi kokonaispistemäärällä 58 ja tilalle nousi tiimin toinen kuljettaja Lenni Klemetti 72 pisteellä.

Lennin viikonloppu oli lähestulkoon täydellinen. Molemmissa kisoissa Lenni pokkasi podiumpaikat, kuin vanha tekijä. Lauantain kisasta tarttui mukaan kolmas sija ja sunnuntailta toinen sija. Pokaalien lisäksi Lenni sai kasan tärkeitä SM-sarjapisteitä, joiden ansiosta pistekärkisijakin varmistui. Ensimmäistä kauttaan Superstock 600 -sarjassa ajava Lenni on todellakin näyttänyt kyntensä ja todistanut, että pystyy ajamaan SM-sarjan kärjessä.

"Kaikin puolin hyvät fiilikset jäi viikonlopusta ja sain parannettua kierrosaikaa paljon viikonlopun aikana. Aika-ajoihin tehdyt pyörän muutokset ja tiimin vinkit auttoivat pääsemään hyvään vauhtiin." Lenni kommentoi ujoon ja vaatimattomaan tyyliinsä.

Niko Mäkinen

Viikonlopun Superbike-kisoissa nähtiin vauhtia ison maailman tyyliin. Niko Mäkinen ajoi upeasti molemmissa kisoissa kakkoseksi. "

Tärkeintä oli että saisin varmisteltua itselle mahdollisimman paljon sarjapisteitä." Mäkinen kommentoi.

Lauantain kisassa Niki Tuuli meni kärjessä omia menojaan. Mäkinen sai kakkospaikalla kasvatettua hurjan 6 sekunnin kaulan kolmantena ajaneeseen Magnus Colliniin ja varmisti itselleen 20 sarjapistettä kisasta.

Superbiken podium lauantaina: voittajana Tuuli, kakkosena Mäkinen ja kolmantena Magnus Collin.

Sunnuntain kisassa Mäkinen kamppaili Collinin takana kakkossijasta mutta Collinin kaaduttua viidennellä kierroksella Mäkinen sai kaasutella maaliin toisena ilman huolta, sillä kolmanneksi tullut Peter Paloranta jäi Mäkisestä kauas taakse.

"Viikonloppu meni juuri niin kuin pitikin. Niki sai ajaa omaa ajoaan ja minä sain kasvatettua pistejohtoa" Niko Mäkinen toteaa tyytyväisenä.