Renkaille luvataan hyvää stabiiliutta korkeissakin nopeuksissa, täsmällistä käsiteltävyyttä, pitkäkestoisuutta, loistavaa märkäpitoa ja kompromissitonta offroad-pitoa. Pitkäkestoisuudesta emme osaa sanoa, mutta rengas toimi kyllä Harley-Davidson Pan American koeajon yhteydessä suurin piirtein kuvatulla tavalla.

Aiheesta täällä: Motouutiset koeajaa: 2021 Harley-Davidson Pan America Special – laadukas haastaja adventuregenreen

Yhdysvalloissa rengas tulee yleiseen jälleenmyyntiin jo elokuun alusta kaikille Michelin-renkaiden kauppiaille. Toivottavasti meilläkin myöhemmin.

– Asiakaskohtaisesti suunnitellut Michelin Scorcher Adventure -renkaamme antavat kuljettajille lisää luottamusta ja stabiiliutta sekä teillä että poluilla erilaisissa sääolosuhteissa, totesi Michelin North American edustaja. – Harley-Davidson luottaa Pan America -malliin ensiasennusrenkaana, ja nyt se tulee saataville kaikille motoristeille ympäri Pohjois-Amerikkaa, Motorcycle lainasi.

Rengasmalli on suunniteltu tuottamaan poikkeuksellisen hyvää stabiiliutta yhdistämällä takarenkaassa Michelinin Bridge Block teknologia ja 2CT+ teknologia. Michelinin innovatiivinen Dual Compound -teknologia (2CT ja 2CT+) yhdistettynä uuteen kuvioon ja optimoituun profiiliin antaa täsmällistä käsiteltävyyttä ja hyvää suorituskykyä kilometri toisensa jälkeen.

Uusi silica-kulutuspinta antaa ilmiömäisen märkäpidon ja luotettavuutta liukkaan vetisillä teillä. Uritettu geometrinen rengaskuvio tuo luotettavuutta offroad-ajoon.

Rengas on saatavilla eteen 120/70 R 19 60V ja taakse 170/60 R 17 72V -kokoisena. Michelin valmistaa myös Anakee Wild -renkaita vaativampaan offroad-käyttöön.

Scorcher Adventuret kehitettiin Harley-Davidson Pan American ensiasennusrenkaiksi.

Scorcher Adventuret kehitettiin Harley-Davidson Pan American ensiasennusrenkaiksi.