– Ei ollut mikään hyvä päivä ajollisesti tänään. Paljon kaatumisia ja tilanteita. Ensimmäinen kierros oli tosi vaikea, mutta siitä pikku hiljaa alkoi rytmi löytymään, Suomen mestari Peetu Juupaluoma kertoi.

Peetun pikkuveli Pyry Juupaluoma puolestaan kaasutteli tänään U20-luokassa toiseksi ja oli E1-luokassa kolmas. U20-luokan SM-pisteissä nuorempi Juupaluoma starttaa kauden päätösosakilpailuun toisena ja on 11 pistettä perässä johtavaa Samuli Puhakaista. E1-luokassa puolestaan ennen päätöskilpailua Husqvarna-kuljettaja on viidentenä 12 pistettä perässä mitalisijaa.

– Tosi vaikea päivä. Maastokokeet olivat haastavia enkä oikein saanut ajoa kulkemaan. Tulos kuitenkin ihan kohtuullinen, pettynyt Pyry Juupaluoma kertoi.

Kytönen Motorsportin Roni Salin ajoi tänään E1-luokassa viidenneksi ollen vaikeuksissa kuraisessa kelissä. SM-sarjassa Salin jatkaa tiukasti mitalitaistossa ollen Antti Ahtilan kanssa tasapisteissä kolmantena ja vain kolmen pisteen päässä hopeamitalista.

– Huono päivä ainakin yhdeksät lipat tänään ja muutakin ohjelmaa koko ajan. Tietynlainen rytmin saaminen ei liukkaalle tänään onnistunut, Roni Salin kertoi pettyneenä.

Niko Puotsaari oli tänään U20-luokassa neljäs ja E1-luokassa kahdeksas.

– Hankala päivä. Kakkospätkä kulki hyvin, mutta ykkös- ja kolmospätkillä tuli reilusti takkiin vaikka ajo tuntui välillä hyvältä niilläkin pätkillä, Niko Puotsaari kertoi.

Kytönen Motorsportin naisvahvistus Viivi Mäkinen ajoi tänään Nummelassa naisten luokan voittoon.

– Koko päivä tuli aika rennosti ja ilman mitään isompia virheitä. Reitti oli tosi liukasta ja aika tarkasti sai ajaa. Huolto pelasi erinomaisesti, Viivi Mäkinen kertoi.

Enduron kauden päätösosakilpailu ajetaan 25.9. Mäntsälässä.