"Aika-ajoihin lähdettiin sateen kastelemalta radalle, rata oli vielä jostain paikoista hiukan kostea. Kuivui onneksi loppua kohden ja sain puristettua toka vikalla kierroksella paalupaikan.

Lauantain kisaan lähdin paalupaikalta. Lähtö ei ihan onnistunut ja Arttu kakkosruudusta pääsi ohi. Sain hyvän imun pitkän takasuoran jarruun jo ensimmäisellä kierroksella, ja siinä pääsin kärkeen. Kovaa taistelua Artun kanssa koko kisa ja ruutulipulle P1. sekunnin erolla.

Sunnuntain kisaan lähdin paalupaikalta. Ensimmäisessä mutkassa olin toisena. Koko kisan ajan oli kova taistelu ykköspaikasta Artun kanssa.

Vikalla kierroksella toiseksi viimeisessä mutkassa ohitin kierroksella ohitettavaa kuskia ja tulin mutkaan hiukan liian lujaa, eturengas luisti alta ja kaaduin ykköspaikalta (kuski kunnossa, pyörä ei).

En päässyt maaliin tässä kisassa. Harmittaa vietävästi pisteiden menetys!! Arttu siirtyi tänään voitollaan yhden pisteen erolla sarjajohtoon," Rasmus Nurmi harmitteli.

Kahden viikon päästä kauden viimeiset kisat Kemorassa.

---

Kallio Racing Junior teamin Rasmus Nurmi #9, Sastamalan Suodenniemeltä on harrastanut road racingiä vuodesta 2014.

Suurin saavutus SSP300-luokan Suomenmestaruus vuonna 2020.

Kaudella 2021 tavoitteena on saada vauhtia lisää ja sitä myötä uusia SSP300-luokan Suomenmestaruus. Syksyllä on myös tarkoitus osallistua Espanjan ESBK-sarjan kahteen viimeiseen osakilpailuun Valenciassa ja Jerezissä.

Kaudella 2022 on tavoitteena siirtyä SuperStock 600-luokkaan. Tulevaisuuden tavoitteena on jonain päivänä ajaa MotoGp-sarjassa.