Viikonlopun molemmat kisat olivat hyvin tapahtumarikkaita ja sekä lauantainettä sunnuntain kisa keskeytettiin punalipuilla. Uusintastartin jälkeen Hannes Soomer ajoi lauantain kisassa sijalle 15 ja sunnuntain kisassa sijalle 17.

”Toivottavasti Barcelonassa pystytään jo normaalimpaan suoritukseen”, Kallio Racingin tallipäällikkö Vesa Kallio tuumasi.

Vertti Takalalle Magny-Coursin rata ei ollut kovin helppo paikka ajaa ja sekä lauantain että sunnuntain kisa päättyi hänen osaltaan keskeytykseen.

”Jotenkin Vertille tarvitsisi saada rentoutta omaan tekemiseen ja ehjiä suorituksia alle. Nyt on tullut vastoinkäymisiä oikein urakalla”, Vesa Kallio miettii.

Hannes Soomer

Hannes Soomer:

”Varmasti vaikeimmin saavutettu MM-pisteeni tähän mennessä, P24 -> P15 viikonlopun ensimmäisessä kisassa. Sunnuntai oli lauantaitakin vaikeampi, mutta tällaiset viikonloput ovat osa jokaista loukkaantumista. Barcelonassa olen vahvempi!”

Vertti Takala:

”Viikonloppu oli kyllä ehkä yksi elämäni vaikeimmista, ongelmia oli vaikka muille jakaa. Ajo ei oikein lähtenyt kulkemaan ja uusi rata oli vähän hankala, en oikein saanut tuntumaa siihen missään vaiheessa. Aika-ajokin meni pieleen ja kisat olivat aika tapahtumarikkaita, molemmissa tuli punaliput ja kisat keskeytettiin, ynnä muuta. Molemmat kisat päättyivät minun osaltani kaatumiseen, joten ei jäänyt paljon kotiin viemiseksi tästä viikonlopusta. Weekend to forget, seuraavaksi tärähtää sitten Barcelonassa. Täytyy vielä kiittää tiimiä ja mekaanikkoja, he tekivät pitkää päivää ja korjasivat pyörää kuntoon. Kaikki ovat varmasti vähän väsyneitä tämän viikonlopun jälkeen, mutta se oli ja meni nyt onneksi.”

Vertti Takala.

Ratamoottoripyöräilyn Supersport-luokan MM-sarja jatkuu Espanjan Barcelonassa 17.–19. syyskuuta 2021.

Kilpailujen tulokset löydät lauantain osalta täältä ja sunnuntain täältä. MM-pistetilanne selviää täältä.