Näin ollen Husqvarna-kuljettaja johtaa nyt tukevasti EM-sarja, kun pahin kilpakumppani Ranska Thibaul Giraudon joutui tänään keskeyttämään. Niko Puotsaaren eilinen yhdeksäs sija vaihtui myös tarkistusten jälkeen sijaan seitsemän, jolle Puotsaari ylsi myös tänään.

– Tänään oli hyvä päivä ja ajo sujui alusta asti hyvin. Pätkät kuluivat jonkun verran, mutta ajo kulki hyvin ja johdin kisaa toiselta pätkältä lähtien koko päivän. Tuplavoitto! Viimeisellä siirtymällä oli pientä hässäkkää, kun joen ylityksessä hörppäsi vettä ja meni tulppa mikä sitten vaihdettiin kolmistaan minä, Peetu ja Niko sekä jätkät auttoi työntämään pyörän käyntiin, kun ei polkemalla lähtenyt, kiitos! Sitten ajoin siirtymän niin kovaa, kun vaan pääsin, mutta minuutin sain at:ta. Se onneksi poistettiin järjestäjän toimesta, joten sain voiton myös tältä päivältä. Olen pistejohdossa ja 2 viikon päästä on viimeinen kisa Hollannissa. Iso kiitos tiimille ja huollolle, tyytyväinen Pyry Juupaluoma kertoi.

– Tänään oli aika samanlainen päivä. Välillä tuli hyvin ja välillä taas ei. Pari isoa virhettä maksoi paljon aikaa. Viimeiselle at:lle tuli vielä yks at minuutti, kun jäin auttamaan Pyryä, että saatiin vehkeet käyntiin, mutta onneksi saatiin at:t pois. Iso kiitos tiimille ja huoltoporukalle, Niko Puotsaari kertoi.

Junior E2 -luokassa Pyryn isoveli Peetu Juupaluoma ajoi tänään eilisen tapaan kolmanneksi ja jatkaa EM-sarjassa vankasti kolmossijalla.

– Ihan kohtuullinen päivä. Extreme oli jälleen vaikea ja siinä tuli takkiin paljon. Crossi ja enduro kulkivat ihan hyvin. Ei mitään ihmeellistä ohjelmaakaan. Iso kiitos tiimille ja huoltojoukoille, Peetu Juupaluoma kertoi.

Enduron EM-sarjan kauden päätös osakilpailu ajetaan kahden viikon päästä Hollannissa, mutta sitä ennen kilpaillaan Mäntsälässä enduron SM-sarjan päätös osakilpailussa ensi viikonloppuna.