RX Moto Oy aloitti toimintansa Vantaalla maaliskuussa 2020 ja on jo nyt noussut yhdeksi Suomen suurimmista moottoripyörien vähittäismyyjistä. Yrityksen valikoimiin kuuluu tällä hetkellä KTM, Husqvarna ja GasGas uusien moottoripyörien jälleenmyynti, sekä käytetyt moottoripyörät, varaosat, tarvikkeet sekä varusteet. Yhtiö on solminut jälleenmyyntisopimuksen KTM:n ja Husqvarnan kanssa uusien moottoripyörien ja alkuperäisten varaosien jälleenmyyjistä Turun alueella.

”Toimintamme on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja olemme iloisia päästessämme laajentamaan toimintaamme yhdelle Suomen suurimmista markkina-alueista avatessamme uuden toimipisteen Turun alueelle. Neuvottelut uusista toimitiloista ovat parhaillaan käynnissä ja avaamme uuden myymälän alkuvuodesta 2022.” -kertoo Sami Pöllänen RX Motosta.

”Olemme tyytyväisiä RX Moton aloitukseen jälleenmyyjänämme ja mielellämme olemme mukana menestyksessä. Erityisen hienoa on, että saamme tämän hankkeen myötä myös Husqvarnalle täyden palvelun toimipisteen, sekä myynnin että huollon osalta Turun alueelle” -toteaa KTM Nordicin toimitusjohtaja Jaro Sihvonen.

Pääkaupunkiseudulla RX Moton toiminta laajenee keväällä 2022 yrityksen muuttaessa parhaillaan rakenteilla oleviin uusiin toimitiloihin Helsingin Konalassa. Uusien toimitilojen myötä asiakkaille on tarjolla täyden palvelun moottoripyörätalo myynnin ja huollon osalta.