Tämän vuoden muita julkistuksia ovat olleet Meteor 350 ja Classic 350 sekä päivitetty versio Himalayanista ja 650-kuutioisista kaksisylinterisistä.

Luvassa ovat myös Hunter 350 sekä 650-kuutioinen kruiseri. 

Rushlanen mukaan Royal Enfield Super Meteor -cruiser julkistetaan EICMA:ssa, Milanossa, marraskuun lopulla. Pyörän design on varsin retrotyylinen; peilit ovat pyöreät ja polttoainetankki pisaran muotoinen. Suurikokoinen istuin, kromatut kaksoispakoputket ja isot lokasuojat viimeistelevät ulkonäön.

Pyörän ajoasennon pitäisi olla mukava. Jalkatapit on sijoitettu eteen ja leveä ohjaustanko on ergonomisesti sijoitettu.

Odotetaan, että Super Meteorissa olisi edistyneitä teknisiä ratkaisuja kuten Tripper-navigaatio, joka esiteltiin ensi kerran Meteor 350:ssä. Lisäksi siinä pitäisi olla verkottuneisuuteen liittyviä ominaisuuksia.

Mallissa on sama moottori kuin Interceptorissa ja Continental GT:ssä, 648 cm3 ilma/öljyjäähdytteinen kaksisylinterinen yksikkö. Moottorin teho on 47 hv / 7150 rpm ja huippuvääntö 52 Nm / 5250 rpm. Vaihteisto on kuusivaihteinen.

Mallista tulee ensimmäinen RE, jossa käytetään upside-down-etuhaarukkaa. Takana on kaksi iskuvaimenninta. Super Meteorissa on lukkiutumattomat levyjarrut sekä edessä että takana.

RE on myös rekisteröinyt "Royal Enfield Shotgun"-tuotemerkin tänä vuonna. Oletetaan sen tarkoittavan tulevaa roadster-mallia.

Super Meteor on suunnattu myös kansainvälisille markkinoille kilpailemaan Honda Rebelin, Kawasaki Vulcanin ja Harley-Davidson Streetin kanssa.