Intialainen Mahindra & Mahindra omistaa Classic Legends -nimisen yrityksen, joka vastaa Jawan lisäksi myös muiden brändien, kuten Yezdin ja BSA:n elvyttämisestä.

Tuoreet vakoilukuvat tulevasta Jawa cruiserista esittelee sivuilllaan Rushlane.

Vakoilukuvat paljastavat – naamiovärityksestä huolimatta – sen, että tuleva cruiseri on varsin retrohenkinen. Ajovalo on pyörä, taustapeilit on asennettu ohjaustangon päihin ja vilkut ovat pisaranmalliset. Polttoainetankki on pyöreälinjainen ja äänenvaimentimet perinteistäkin perinteisemmän näköiset.

Pyörässä on myös tuulilasi, teleskooppien suojakumit, kahdella iskunvaimentimella varustettu takapää ja valuvanteet. Jos käyt katsomassa kuvat Rushlanen sivuilla, huomaat, että moottori ja runko ovat mustia.

Ajoasento vaikuttaa levollisen pystyltä ja sopinee myös pidempään cruisailuun. Ja mukaan sopii kyytiläinenkin.

Muiden Jawojen perusteella luvassa on LED-ajo- ja päivänajovalot, Bluetooth-yhteys saattaa olla optiona.

On luultavaa, että cruiserissa käytetään samaa moottoria kuin Perak-bobberissa. Se on tilavuudeltaan 334 cm3 ja sen teho on 30,6 hevosvoimaa, maksimivääntö puolestaan 32,74 Nm. Vaihteisto on kuusivaihteinen.

Pyörässä on sekä edessä että takana levyjarrut. Jawan kruiseri kilpailee suoraan Royal Enfieldin ja Hondan 350 cm3 moottoripyörämallien kanssa.