Bonhams arvioi pyörän hinnan hämmentävän alas ennen huutokauppaa. Se arvio oli 69 000 - 100 000 euron välillä. Summa oli yllättävä, sillä sama (sikäli kuin kyse on samasta pyörästä) Triumph myytiin vuoden 2018 kesäkuun lopulla Julien’s Auctionsin Hollywood Legends -huutokaupassa Planet Hollywoodissa Los Angelesissa hintaan 155 000 euroa.

Lopulta 8. joulukuuta pidetyssä huutokaupassa Fonzien vuosimallin 1949 Triumph Trophy Custom myytiin huikeaan 205 413 euron hintaan. Samalla siitä tuli kallein merkkinsä edustaja koskaan.

Ehkäpä näyttelijä Henry Winklerin esittämän Arthur Fonzarellin alias Fonzien roolihahmokin olisi cooliudestaan huolimatta äitynyt sanomaan summasta jotain.

Kuuluisa tv-pyörä myytiin Bonhamsin TMC Presents: Hollywood Cool -elokuva- ja tv-muistoesineiden huutokaupassa. Huutokauppa järjestettiin Bonhamsin Los Angelesin päämajassa Sunset Boulevardilla.

Pyörä oli ensi kerran myynnissä vuonna 2011, kun se oli lopulta löydetty. Triumph Trophy Customin on tv-sarjaa varten rakentanut yksi Hollywoodin legendaarisimmista stunt-miehistä, Bud Ekins. Hän teki sarjaa varten kolme pyörää, joista tämä yksi on tunnetusti jäljellä.

Asiasta lisää Bonhamsin sivuilla.

Aiheesta aiemmin:

Yksikään jukeboksi ei taida olla turvassa, kun Onnenpäivien Fonzien prätkä on myynnissä

Fonzien Triumph Trophystä maksettiin mukavat 155 000 euroa

Muistathan tv-sarja Onnenpäivien Fonzien? Varmaan, mutta tiesitkö, miksi hän sai tuoda moottoripyöränsä sisätiloihin?