Todennäköisesti edelleen jatkuvien yleisötilaisuusrajoitusten vuoksi MP 22 –messut on päätetty siirtää, mutta ne järjestetään tänä keväänä 25. – 27.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

MP-messut oli tarkoitus järjestää 4.-6.2. Nykyiset yleisötilaisuusrajoitukset ovat voimassa pääkaupunkiseudulla 17.1. asti. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on kuitenkin jo suositellut Etelä-Suomen aluehallintovirastolle yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten jatkamista kahdella viikolla eli 31.1. asti. Lopulliset päätökset rajoituksista tekee Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Messukeskus teki siirtopäätöksen yhdessä MP-messujen toimeksiantajan Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa.

– MP-messut on odotettu tapahtuma, niin moottoripyöräalalla kuin motoristien keskuudessa. Rajoitusten jatkuminen MP-messujen viikolle tekee tapahtuman järjestämisestä helmikuussa mahdotonta, kertoo Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Jarkko Tuomisto. – Messukeskuksen kalenterista löytyi onneksi vapaa viikonloppu maaliskuun lopusta ja pääsemme vihdoinkin kohtaamaan MP-messuilla.

Jatkuvasti muuttuva tilanne rajoituksineen ruokkii epävarmuutta ja on erittäin haasteellinen sekä tapahtumajärjestäjille että messuille osallistuville yrityksille. Messukeskus haluaa toimia vastuullisesti ja varmistaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden täysipainoiseen valmistautumiseen, kaupalliseen onnistumiseen ja turvalliseen osallistumiseen. Messukeskuksessa uskotaan, että MP-messujen siirto seitsemällä viikolla mahdollistaa onnistuneen tapahtuman järjestämisen.

Jo hankitut helmikuun MP 22 -messujen pääsyliput käyvät sellaisenaan maaliskuun MP-messuille, kerrotana Messukeskuksen tiedotteessa.