Yamaha valmistaa R1M-pyörää rajoitetun erän ja se on tilattavissa nettivarausjärjestelmän kautta kokonaishintaan 35 415,31€. R1M on varustettu kaikkein edistyksellisimmillä elektronisilla avustimilla ja teknologioilla, joita Yamaha on koskaan käyttänyt tuotantopyörässä.

200 hevosvoiman crossplane-moottori ja uusi, entistä virtaviivaisempi, M1-tyylin hiilikuitukate takaavat ajokokemuksen. Elektroninen Öhlins ERS -jousitus (Electronic Racing Suspension) sekä uusi NPX-kaasuhaarukka, uusi Brake Control (BC) -järjestelmä ja kaarreluistonesto, moottorijarrutuksen kolmeportainen EBM-järjestelmä (Engine Brake Management) -järjestelmä ja muut edistykselliset elektroniset hallintajärjestelmät varmistavat, että R1M:n ajo-ominaisuudet täyttävät vaativankin kuljettajan tarpeet.

ERS-jousitus, QSS-vaihdeavustin, keulimisen LIF-hallinta, LCS-lähtöavustin, SCS-luistonhallinta, jarrujen BC-hallinta ja moottorijarrutuksen EBM-hallinta ovat säädettävissä hyvinkin vaihteleviin olosuhteisiin.

Uuden R1M:n omistajat saavat lisäksi kutsun Yamaha Racing Experience -tapahtumaan syksyllä 2022, jossa on mahdollista nauttia rata-ajosta suurella eurooppalaisella radalla sekä hyödyntää Yamahan kilpa-ajotiimien asiantuntijoita.

Kiinnostuneet voivat rekisteröityä Yamaha R1M-pyörän tilausta varten täällä: https://r1m.yamaha-motor.eu/fi-fi/registration