KTM 890 DUKE GP on kompakti, tasapainoinen ja suorituskykyinen moottoripyörä ja tarkoitettu kuljettajille, jotka nauttivat nopeista, syrjäisistä teistä. Tarjolla on tasapainoa suorituskyvyn ja ketteryyden välillä, pyörää voi kuitenkin käyttää "siviilissäkin".

Pyörässä on LC8c-rivikakkosmoottori, jonka teho on 115 hv ja vääntö 92 Nm. Pyörä on kevyt ja sen mittasuhteet ovat kompaktit: malli on yksi segmenttinsä keveimmistä moottoripyöristä.

Duke GP on varustettu WP Apex -iskunvaimennuksella sekä edessä että takana. Muotoilua on pykätty urheilulliseen katuajoon sopivaksi.

Pyörä on varustettu kuusiakselissella inertia-anturilla, mikä mahdollistaa mm. Cornering MTC :n (kaarreajon luistoneston), joka havaitsee sivuittais- ja pitkittäiskallistusten lisäksi myös luisuasennot.

Vakiona tulee kolme, RAIN, STREET ja SPORT -ajovalintavaihtoehtoa ja lisävarusteena on saatavilla TRACK. Niiden avulla kuljettaja voi muokata luistonestoa, keulimisen estoa ja kaasunhallintaa. Lisäksi pyörässä on kaarreajo-ABS, Supermoto ABS, TFT-värinäyttö ja LED-valot.

Pyörän väritys juontaa GP-Kotareihin ja hehkuu KTM:n oranssia värimaailmaa. Uusi matkustajan istuimen päällys lisää pyörän aggressiivista ilmettä, ja R-tyyliset oranssit vanteet kruunaavat ulkoasun..

Saatavilla on myös valikoima erityissuunniteltuja KTM PowerParts -osia. Tarjolla on myös KTM PowerWear -asuvalikoima.

2022 KTM 890 DUKE GP on saatavana valtuutetuilta KTM-jälleenmyyjiltä maaliskuusta 2022 alkaen. Lisätietoja on osoitteessa ktm.com.

Aiheesta aiemmin:

KTM 890 Duke R – uutta väriä keskikokoiseen asennenakuun

Uusi, tehokkaampi keskikoon KTM 890 Duke tielle, kaupunkiin ja kikkailuun

Uusi KTM 890 Adventure: sorateiden ja asvaltin kulkija R-mallien rinnalle