Sähkömoottoripyörillä on monia etuja bensiinikäyttöisiin serkkuihinsa verrattuna, kuten alhaiset käyttökustannukset, huoltotarpeen vähäisyys sekä pehmeä voimantuotto. Yksi iso etu, mikä usein jää huomioimatta on se, että niillä pystyy ajamaan tosi syvällä vedessä ilman, että se mitenkään haittaa pyörän toimintaa, Electrek toteaa.

Toisin kuin bensiinikäyttöisten pyörien kanssa kävisi, niissä kun saattaisi käydä niin, että kone hörppäisi vettä, jos mentäisiin liian syvälle.

Tosin realiteetit realiteetteina: hyvin pitää olla sähköprätkässäkin kaapelit ja liitännät eristettyinä, ettei mitään yllättävää satu, kuten vaikkapa oikosulkua.

Oheisilla Volcon Grunteilla näyttävät perussähköeristeet olevan kunnossa, kun niillä siististi ajetaan jonossa joessa kuin pienet ankanpoikaset.

Kuten arvata saattaa, Gruntit sopivat tarkoitusperänsä mukaan erinomaisen hyvin mutaisiin, hiekkaisiin ja – kuten tässä – vetisiin oloihin! 

 

Aiheesta aiemmin:

Farmikäyttöön (ja hauskanpitoon) tarkoitettu läskipyöräinen Volcon Grunt -sähkömoottoripyörä on lopultakin asiakastoimituksissa

Volcon Grunt: läskipyöräinen, sähkökäyttöinen joka paikan farmiprätkä

Volcon Runt – jokapaikan farmisähköprätkän junioriversio