Vespa on koko olemassaolonsa ajan ollut itseoikeutetusti mukana monissa elokuvissa ja sen ampiaismuodot ja sympaattinen olemus ovat herättäneet runsaasti mielenkiintoa taitelijoissa ja artisteissa. Viime vuosina sellaiset nimet kuin Giorgio Armani, Christian Dior ja Sean Wotherspoon ovat käyttäneet luovuuttaan ja soveltaneet sitä Vespaan.

Nyt on popkulttuurin megatähti Justin Bieberin vuoro antaa oma panoksensa ja esitellä uusi Justin Bieber X Vespa -malli, jonka hän on henkilökohtaisesti ideoinut ja suunnitellut.

Justin Bieber X Vespa.

Justin Bieber X Vespa.

Bieberin intohimo Vespoihin on tunnettua: "Ensimmäisen kerran ajoin Vespalla jossain Euroopassa, luultavasti Lontoossa tai Pariisissa. Muistan vain nähneeni Vespan, ja olevani 'haluan ajaa yhdellä noista'. Ja se oli todella hienoa; tuuli vain tuiversi hiuksiani, ja se vapaus! Se oli hauskaa,' kommentoi taiteilija aivan ensimmaista Vespalla-ajoreissuaan.

Justin Bieberin suunnittelema uusi Vespa on loistokas ja ajaton ja heijastaa hänen luovuuttaan.

– Rakastan Vespaa, ja tehdä yhteistyötä niin klassisen brändin kanssa on todella coolia. Se, että voin ilmaista itseäni, olipa se sitten taiteen, musiikin, visuaalisuuden tai estetiikan alalla, se että pystyn luomaan jotain ei-mistään – on osa minua. Äärimmäinen tavoite luomisessa ja designissa on aina lisätä oma ainutlaatuinen kierteesi asioihin, Justin Bieber pohti.

Monokromaattisuus on uutta Bieberin suunnittelemaa Vespaa hallitseva piirre.

Laulajan valitsema valkoinen väri lävistää kaikki uuden Vespan elementit satulasta kahvoihin, vanteiden puoliin. Myös brändin logo ja runkoon piirretyt liekit ovat valkoisen sävyä. Se on se spinni, jonka taiteilija halusi lisätä pyörän designiin; ilmentämään luovuutta, elinvoimaa ja dynaamisuutta.

Justin Bieber ja Justin Bieber X Vespa. Bieber on varmasti yksi maailman tunnetuimpia Vespa-faneja. '... vain tuuli tuiversi hiuksiani, ja se vapaus! Se oli hauskaa,' kommentoi taiteilija aivan ensimmaista Vespalla-ajoreissuaan.

Justin Bieber ja Justin Bieber X Vespa. Bieber on varmasti yksi maailman tunnetuimpia Vespa-faneja. '... vain tuuli tuiversi hiuksiani, ja se vapaus! Se oli hauskaa,' kommentoi taiteilija aivan ensimmaista Vespalla-ajoreissuaan.

Justin Bieber X Vespa  tulee saataville klassisilla 50-, 125- ja 150-kuutioisilla moottoreilla. Nuorekas ulkomuoto, kulmikas ajovalo, moderni monitoiminen tft-värinäyttö sekä älypuhelintuki ovat pyörän luonteenomaisia piirteitä. Täys-ledvalaistus ja hienot 12" tuuman valuvanteet antavat viimeisen silauksen.

Pyörät tulevat ennakkovarattaviksi 20. huhtikuuta. Lisätietoja Justin Bieber X Vespa -malleista saat sitä varten rakennetulta sivustolta täältä

Aiheesta aiemmin:

Legon uusi Vespa-rakennussarja on tarkoitettu yli 18-vuotiaille "Ampiaisen" faneille

Vespan brändiarvo nousemassa miljardikerhoon: "Ikoninen" on liian käytetty, mutta ainoa tapa määrittää tätä brändiä

Vespa 946 Christian Dior: muotitietoisen kuljettajan persoonallinen valinta

Maailman vanhin Vespa myynnissä - ostotarjous tällä hetkellä 172 000 euroa