Tavoitteena on suunnitella oma, ainutlaatuinen tarrasarja, joka sopii seuraaviin Duke-malleihin: KTM 125 DUKE, KTM 390 DUKE, KTM 890 DUKE, KTM 890 DUKE GP ja KTM 890 DUKE R.

Jokainen tabletin, kannettavan tietokoneen tai älypuhelimen omaava voi osallistua kilpailuun noudattamalla neljää helppoa vaihetta ja suunnitella Ready to Race -tarrasarjan sekä herättää sen henkiin Vectary 3D -ohjelmistolla.

KTM:n tehdasstunttikuski ja brändilähettiläs Rok Bagoroš ja KTM valitsevat Duke Designer -voittajan heinäkuun loppuun mennessä. Mestari vie kotiin upouuden KTM Duken, joka luovutetaan hänelle KTM:n kotikaupungissa Mattighofenissa.

“Duke-kuskit haluavat erottua joukosta, ei pelkästään pyörällä, mutta myös sen grafiikoilla. Koska yksilöllisyys on tärkeää, haluamme antaa heille mahdollisuuden luoda täysin ainutlaatuiseen designin – itse tehtynä! Emme malta odottaa tuloksia!" Rok Bagoroš totesi.

Kilpailu järjestetään 21.4.-21.6.2022, ja voittaja julkistetaan 21.7.2022.

Näin toteutat suunnitelmasi ja osallistut kisaan

Kilpailun laskeutumissivulla on kaikki tiedot, säännöt, suunnittelupohjat ja keskusohjelmisto, jonka avulla voit tehdä oman designisi 3D KTM DUKE -malliksi.

Ohjelmistovalmistaja Vectary on räätälöinyt oman 3D Studio -sovelluksensa KTM Design Your Duke -kilpailua varten. 3D Studio -sovellusta voidaan käyttää intuitiivisesti ja tarkastella 3D-mallia kaikista kulmista. Kun osallistuja on tyytyväinen luomaansa lopputulokseen, hän viimeistelee osallistumisen yksinkertaisesti lataamalla kuvan suunnitelmastaan 3D Studio -sovelluksesta ja lisäämällä sen Instagramiin hashtagilla #DESIGNYOURDUKECONTEST

Viralliselle Design Your Duke -sivustollle sekä toteuttamaan designejasi pääset tästä.