Silve Racingin KTM-kuljettaja oli lauantaina ajetussa ensimmäisessä kilpailuerässä huonon lähdön jälkeen kolmas ja sunnuntaina johti toista kilpailuerää pitkään, mutta taipui lopulta ruutulipulle kakkoseksi ja hävisi italialaiselle Giuseppe Tropepe:lle reilun kolme sekuntia. Viikonlopun yhteistuloksissa Haavisto oli toinen, kun voiton vei yhdellä pisteellä Espanja Jose Butron ja kolmas oli tänään erän voittanut Tropepe. Haaviston viikonlopun täydensi vielä aika-ajoissa nopein kierrosaika, mikä takasi kilpailueriin suomalaiselle paalupaikan lähtöpuomia valittaessa.

– Olen todella tyytyväinen vauhtiini viikonlopun aikana, mutta käsieni puutuminen vaivasi minua molemmissa erissä. Olen kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen, mikä näyttää sen, että olemme tehneet hyvää työtä tiimin kanssa talven aikana sekä hieno päästä heti hyvään vauhtiin uudella pyörällä. Todella suuri kiitos tiimille sekä kaikille yhteistyökumppaneille ja perheelle, tyytyväinen Haavisto kertoi kilpailun jälkeen.

– Loistava tulos ja olen todella tyytyväinen siihen, kun mietitään, että missä kohtaa kautta olemme. Tulos osoittaa myös sen, että valmistautumisemme on ollut hyvää talven aikana ja olin kyllä luottavainen jo viikonloppuun lähdettäessä, että suorituskykymme on hyvä. Olemme myös pystyneet uusien yhteistyökumppaneidemme myötä nostamaan suoritustasoamme huimasti viime vuodesta, mikä antaa paljon virtaan, kun tästä lähdetään kautta jatkamaan eteenpäin, tiimipäällikkö Petteri Silvennoinen kertoi.

Seuraavaksi Haavisto ja Silve Racing -tiimi kilpailevat toukokuun alussa Hyvinkäällä MX Liiga kauden avauksessa.