Crewestä Cheshirestä kotoisin olleet Roger Stockton, 56 ja Bradley Stockton, 21 molemmat menettivät henkensä toisen sivuvaunukisan toisella eli viimeisellä kierroksella. Tämäkin onnettomuus sattui Ago's Leapissa, alle mailin päässä lähdöstä.

Roger ja Bradley olivat isä ja poika, kujettaja ja kyytiläinen.

Roger oli kokenut TT-kisan kävijä. Tämän päivän kisa oli hänelle jo 20. Mansaaren kisan startti. Hän kilpaili kisassa säännöllisesti vuosina 2000 - 2008, kunnes palasi 2010, 2017 ja lopulta tämän vuoden tapahtumaan. Urallaan hän sijoittui kaikkiaan kaksitoista kertaa 20 parhaan joukkoon ja neljä kertaa 10 parhaan joukkoon. Hän saavutti 10 pronssireplikaa.

Bradley oli ensikertalainen TT-kisoissa ja suoritti loppuun ensimmäisen kisansa maanantaina, hän päätyi isänsä kanssa vaikuttavasti kahdeksannelle sijalle.

2022 oli heidän viides kisakautensa yhdessä, ja he olivat säännöllisiä podiumille päätyneitä pareja ja ennakkosuosikkeja Britannian F2 sivuvaunumestaruussarjassa. He päätyivät siinä toiselle sijalle vuonna 2021.

Mansaaren TT-ajot osoittavat syvimmät sympatiansa Rogerin ja Bradleyn perheille, rakkaille ja ystäville, todetaan kisajärjestäjän tiedotteessa.