– Tänään oli paljon ohjelmaa ensimmäisellä kierroksella oman söhläämisen takia. Toiselle kierrokselle sain onneksi tsempattua itseni, ja ajo alkoi taas tuntumaan hyvältä. Vaikka oli vaihteleva päivä, niin haluttuun lopputulokseen päästiin eli historian ensimmäiseksi naisten Suomen mestariksi, tyytyväinen Mäkinen kertoi.

Peetu Juupaluoma oli yleiskilpailussa viides ja luokassaan toinen nousten samalla takaisin SM-sarjan kärkeen. Husqvarna-kuljettajan kausi jatkuu Juhannuksen Italiassa enduron MM-sarjan parissa.

Niko Puotsaari oli A1-luokassa kahdeksas ja U20-luokassa kolmas, missä Husqvarna-kuljettaja jatkaa nyt toisena.

– Huono päivä. Ykköspätkä tuli joka kierroksella hyvin, mutta kivikossa tuli hävittyä todella paljon. Ajotuntejakaan ei Hyvinkään jälkeen ole tullut kuin pari, kun on pitänyt ottaa iisisti olkapään takia. U20 johdon menetin kanssa parilla pisteellä, mutta yritetään Sipoossa iskeä takaisin, Puotsaari kertoi.

Hyvinkäällä SM-osakilpailun voittoon ajanut Roni Salin oli Oulussa tänään luokassaan neljäs ja yleiskilpailussa kymmenes.

– Takkuinen kisa. Ensimmäinen kierros oli oikein riman alitus ja ei oikein saanut vehkeitä kulkemaan ja rytmiä päälle. Pientä nousua seuraavilla kierroksilla yleisen sijalle 10., mutta ei tyydytä siihen nähden mitä lähti tavoittelemaan, pettynyt Salin kertoi.