DGR on kahtena edellisenä vuonna ajettu koronapandemian vuoksi sooloajona, mutta nyt palattiin sosiaalista eristäytymistä edeltäneeseen aikaan eli ajettiin yhdessä. Seurauksena oli se, että samalla rikottiin kaikki aiemmat rahankeruuennätykset.

DGR:hän on perustettu aikanaan keräämään varoja miesten eturauhassyövän vastaiseen taisteluun ja miesten mielenterveyden edistämiseksi.

DGR Etelä-Afrikka, Johannesburg.

DGR Etelä-Afrikka, Johannesburg.

Itse ajotapahtuma järjestettiin sunnuntaina 22. päivä toukokuuta. Sinä päivänä 93 456 moottoripyöräilijää 802 kaupungissa ja 104 maassa ajoi huolitellusti pukeutuneena klassikkopyörillään. Kaikkiaan varoja kertyi eturauhassyövän vastaiseen kamppailuun ja miesten mielenterveyden edistämiseen 5,74 miljoonaa euroa.

Vuoteen 2019 verrattuna kasvua oli neljä prosenttia, mutta tulos oli peräti 47 % parempi kuin viime vuonna, uutisoi Superbike News.

Tapahtuma on perustettu vuonna 2012 ja se on koonnut ajamaan sen jälkeen kaikkiaan yli 400 000 motoristia 114 eri maasta sekä kerännyt rahaa jo yli 35 miljoonaa euroa miesten terveyden hyväksi.

Aiheesta aiemmin:

Ajetaan tyylikkäinä" – hyvän syyn takia – Kunnianarvoisten Herrasmiesten Ajo 22. toukokuuta

Kunnianarvoisten Herrasmiesten ajo tulee taas – tällä kertaa 23.5. maailmanlaajuisesti

Kunnianarvoisten Herrasmiesten ajo 27.9. – tällä kertaa maailmanlaajuisesti soolona

Kuva DGR:n kotisivujen kuvakavalkadista.

Kuva DGR:n kotisivujen kuvakavalkadista.