Varsin hyvin japanilaisten moottoripyörien tulevat mallit ennustanut japanilainen julkaisu Young Machine kertoo, että Hondalta on tulossa kaksi muutakin 750-kuutioista mallia Hornetin ja Transalpin lisäksi. Mallien markkinoille tulon vahvistaa se, että Honda on jo rekisteröinyt sekä Hornet- että Transalp-mallinimet useilla markkinoilla Euroopassa ja Aasiassa.

Nyt japanilaisjulkaisu raportoi, että Honda ei lopeta tähän, vaan esittelee lisäksi CBR750RR ja Hawk75 -mallit.

Kaikki nämä mallit käyttävät samaa kaksisylinteristä nestejäähdytettyä moottoria sen sijaan, että ne käyttäisivät samaa moottoria kuin nykyisessä X-ADV750, Forza750 ja NC750X-malleissa.

Transalp 750 täyttää CB500X- ja CRF1100L- eli Africa Twin -mallien väliin jäävän aukon. Mikäli CBR750RR tosiaan on tulossa, niin se lienee vastaus Yamahan R7-mallille siinä missä Transalp on vastine Yamahan Tenere 700:lle.

Transalp ja Hornet esiteltäneen vielä tänä vuonna viimeistään Eicma-messuilla Milanossa marraskuussa, sen sijaan Hawkin ja CBR750RR:n julkistusaikataulut eivät ole tiedossa. Oletettavaa on, että ne esitellään aikaisintaan ensi vuonna.

Asiasta kertoi ensin iMotorbike

Aiheesta aiemmin:

Honda vahvisti kunniakkaan Hornet-mallinimen paluun

Uuden Honda Hornetin designkonsepti hämmästyttää: "varokaa, sillä on pistin"