Junioreiden GP

Sarjaa hallinnut, Ranskan Zachary Pichon kohtasi jo voittajansa edellisessä osakilpailussa, kun Roni Kytönen vei jälkimmäisen päivän voiton Portugalissa. Kytönen lähtee hakemaan jatkoa voitolleen luottavaisena. "Ratkaisut tullaan tekemään crossi- ja endurotesteillä niiden pituuksien takia. Kelikin näyttää sopivalta, varsinkin vesisateen osuessa kohdalle. Maastot muistuttavat juurien ja kivien osalta jopa kotoisia baanoja, joten tuloksen suhteen voittoa haetaan."

Hermanni Haljalalla on Portugalin jälkeen ollut haasteita. "Sairastin koronan ja vieläkään ei hengitys suju toivotulla tavalla. Pyörää on muutettu Portugalin jälkeen alustaltaan ja toivon sen näkyvän parempina aikoina. Maastoiltaan tämä muistuttaa eniten kotoisia baanoja, joten luottavaisena lähden kilpailuun."

Enduro 2-luokan Suomenmestaruuden napanneen Peetu Juupaluoman ennakkoajatukset olivat hiukan mietteliäät. "Testikokeella pyörä ei tuntunut oikein hyvältä ja en oikein tiennyt, mistä se johtuu. Uskon kuitenkin kilpailun alkaessa ajon lähtevän kulkemaan."

Nuorten GP

Samuli Puhakainen lähtee hakemaan yhdelle päivävoitolle jatkoa. "Reitti on todella paljon poikkeava verrattuna kauden aikaisempiin kilpailuihin. Juurta ja kiveä löytyy ja maasto on muutenkin pehmeämpää. Pyörä tuntui testatessa hyvältä, ja koska pätkät ovat kestoltaan huomattavasti pidempiä, ei extremetestin lyhyys anna mahdollisuutta paikata muualla tehtyjä virheita."

Pyry Juupaluoma lähtee hakemaan parannuksia aikoihin. "Testit ovat hyvät, tulee jopa kotoisat maastot mieleen näistä reiteistä. Haen ehjää, hyviä aikoja sisältävää viikonloppua ja toivottavasti se ensimmäinen palkintopalli näkisi päivänvalon. Itselleni olen asettanut sen loppukauden tavoitteeksi."

Kilpailun liveseuranta: www.enduro-live.info