Veikkaukset liikkuvat adventure-pyörän ja cafe racerin välillä. Visordown menee vielä pidemmälle povaten pyörän nimeksi Turismo Leggeroa, koska se on mallinimi, jonka MV Agusta on rekisteröinyt hiljattain.

Pyörä voisi perustua viime vuonna julkaistuun Turismo Veloceen, joka ei vielä ole kuitenkaan myynnissä. Leggero voisi olla kevyempi, eksoottisempi ja äärimmäisempi versio, jossa on pinnavanteet ja off-road-ominaisuuksia?

Asphalt and Rubber on tutkinut kuvaa vielä tarkemmin ja huomannut renkaitten olevan Pirelli Rossot, keinuhaarukan yksipuolisen sekä jotain, mikä näyttää MV Agustoille nykyisin tyypilliseltä kolmipiippuiselta pakoputkelta. Johtopäätökset ovat kuitenkin samat kuin Visordownillakin, tosin lehti epäilee, että kyseessä voisi olla myös kokonaan uusi malli.

MV Agustan odotetaan Kölnissä kertovan, että Mercedes-AMG on ostanut siitä vähemmistöosuuden, joten mielenkiintoista nähdä lähipäivinä mitä tuleman pitää. Yhtä mahdollista on, että italialaisvalmistaja julkistaa pyöränsä vasta EICMAssa Milanossa marraskuussa.

Asiasta aiemmin sivuillamme: Mercedes-AMG ostanut osuuden MV Agustasta?

Juttu ilmestyi alun perin Motouutiset.fi-moottoripyörälehdessä 29.9.2014. Kun moottoripyörämessujen aika lähestyy, valmistajat aloittavat milloin minkäkinlaisen "tiiseripelin", jossa tulossa olevia uusia malleja arvuutellaan mitä kryptisimmin tavoin. Minkä ihminen luonnolliselle kiinnostukselleen ja uteliaisuudelleen voi!