Kaikkien motoristien yhteinen nettilehti

Ducatin rajoitettujen sarjojen Streetfighter V4 Lamborghinit myytiin loppuun muutamassa tunnissa

Uutiset : Ducati

Ducati julkisti viime viikon perjantaina tiedon kahdesta uudesta Ducati Streetfighter V4 Lamborghini limited edition mallista, joista toista valmistetaan vain 63 ja toista 630 kappaletta. Mallien inspiraationa oli toiminut Lamborghini Huracán STO, ja ne on rakennettu vuosimallin 2023 Panigale V4 S:n päälle.

Erityisesti 63 kappaleen Ducati Streetfighter V4 Lamborghini "Speciale Clienti" -sarja  on äärimmäisen eksklusiivinen. Se oli varattu niille Lamborghinin omistajille, jotka haluavat hyödyntää mahdollisuutta konfiguroida pyörän väritys ja vanteet identtisiksi sen Lamborghini-mallin kanssa, joka heidän tallistaan löytyy. Myös istuimen ja etujarrusatulan värien sovitus kuuluu kauppaan.

630 kappaleen sarja  Ducati Streetfighter V4 Lamborghinia valmistetaan puolestaan Verde Citrea/Arancio Dac -värityksellä, joka on yksi Huracán STO:n erikoisvärityksistä. Brembon siivet ja jarrusatulat on myös maalattu Arancio Dac -värein. Öhlinsin vaimentimet ja teleskooppi on maalattu mustalla. 

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini.

Eilen, 9. syyskuuta Ducati puolestaan kertoi, että molemmat 630 + 63 sarjat Ducati Streetfighter V4 Lamborghinia myytiin loppuun muutamassa tunnissa. Malli oli ensimmäinen Ducatin tämän syksyn uutuuksien julkistussarjassa.

Pyörän julkisti Misanon moottoriradalla Pecco Bagnaia

– Ducati Streetfighter V4 Lamborghini on uskomaton hanke, kykenevä ilmaisemaan urheilullisuuden, eksklusiivisuuden ja vetovoiman äärimmäistä yhdistelmää. Heti ensi luonnoksista ajattelimme, että tästä pyörästä tulee keräilykohde, ja yleisön reagointi Peccon esitellessä pyörän Misanossa antoi meille varmuuden asiasta, totesi Ducatin markkinointijohtaja Francesco Milicia.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini on valmistettu vuosimallin 2023 Panigale V4 S:n pohjalle. Pyörä on varustettu erikoisosin, mukana on hiilikuitua, huippuluokan Öhlinsin alusta ja muuta mielenkiintoista. Moottori on 1,103 cm3 Desmosedici Stradale, jonka teho Euro 5 -versiona on 208 hv.

Pyörien toimitukset alkavat huhtikuussa 2023.

Aiheesta aiemmin:

Ducati Streetfighter V4 Lamborghini – äärimmäinen superpyörä Huracán STO:n omistajille – katso kuvagalleria

Tuoreimmat uutiset Näytä lisää +