Tai ainakin kaksi uutta mallia on vakoiltu Intiassa: café racer -tyyppisellä katteella varustettu Continental GT ja jämäkämmän näköinen Shotgun-malli, kertoo Autocar India.

Katettu GT-versio saattaa merkitä sitä, että tulossa on maantiekelpoinen versio Royal Enfieldin rakentamasta GT-R 650 -kisapyörästä, jota käytetään valmistajan nimikkokisaluokassa, Royal Enfield Continental GT Cupissa.

Pyörä on nähty katuliikenteessä varustettuna pienellä katteella ja varustettuna myös kokokatteen mahdollistavilla kiinnikkeillä. RE:n isot twinit ovat olleet modaajien ilo, joten jälkimarkkinoilla on ostettavissa niihin melkoiset määrät lisävarusteita, muun muassa katteita, joten ehkä RE on päättänyt vain tarjota markkinoille oman, valmiin vaihtoehtonsa.

Vakoillun pyörän takaiskunvaimentimet oli varustettu säätimillä, mitkä on ilmeisesti tarkoitettu jousituksen hienosäätöön testausvaiheessa, eivätkä todennäköisesti päädy valmiiseen pyörään.

Royal Enfield Shotgun 650

Royal Enfield Shotgun 650 -cruiseri on yksi vakoilluista mahdollisista tulevista 650-kuutioisista malleista. Siinä käytetään luonnollisesti samaa 648 cm3 rinnakkaistwiniä kuin Continentalissa ja Interceptorissakin. Moottorin teho on 47 hevosvoimaa ja vääntö 52 Nm.

Mustanpuhuva cruiseri on nähty liikenteessä myös lisävarustein höystettynä ja se on kieltämättä melko vaikuttavan näköinen.

Kuvia Shotgunista voit nähdä täällä.

Hiljattain nähtiin Continental GT 650 testaamassa myös valuvanteita, joten voi olla, että 650-kuutioisiin on tulossa useampikin rinnakkaismalli. Lisäksi RE:ltä on tulossa Himalayanin uusi versio varustettuna tehokkaammalla nestejäähdytteisellä moottorilla. 

Vajaan kuukauden kuluttua olemme viisaampia, sillä varmasti ainakin ensi vuonna markkinoille tulevat Roaylit tapaamme EICMA-messuilla Milanossa.

Aiheesta aiemmin:

Royal Enfield Himalayanista tulossa modernimpi, tehokkaampi ja seikkailullisempi versio

Royal Enfieldin 650-kuutioisten mallivalikoima laajenee: tulossa ainakin cruiseri ja scrambleri

Royal Enfieldin SG650 Twin konseptimalli antaa osviittaa tulevasta

Royal Enfield päivitti Himalayan adventure-malllinsa Euro 5 -kelpoiseksi