Kansainvälinen liitto FIM julkisti 13.12.2022 uudet vahvistetut komissioiden kokoonpanot tuleville toimikausille. Suomen Moottoriliitto ry (SML) on esittänyt aiemmin syksyllä kaikkiaan neljää ehdokasta FIM:in tehtäviin ja vahvistettujen kokoonpanojen mukaisesti kaikki neljä suomalaisedustajaa ovat päässeet esitettyihin tehtäviin.

SML:n varapuheenjohtaja Henri Saari jatkaa FIM:n endurokomission jäsenenä toiselle neljävuotiskaudelle ja tuo Suomelle tärkeän linkin enduron kansainväliseen toimintaan.

SML:n naiskomission aktiivinen toiminta on noteerattu myös FIM:n tasolla ja SML:n naiskomission puheenjohtaja Miia-Maria Vepsäläinen on nimetty FIM:n naiskomission jäseneksi.

Myös ratalajeissa Suomella on vahva edustus kansainvälisessä toiminnassa. SML:n hallituksen jäsen Jouni Seppänen jatkaa FIM:n ratalajikomission jäsenenä.

Neljäntenä suomalaisedustajana FIM toiminnassa on mukana FIM:n juridisen paneelin jäsen Sakari Vuorensola, joka nimettiin tehtävään FIM:n Italiassa järjestetyssä vuosikokouksessa joulukuun alussa. Kokouksen edustajat vahvistivat yksimielisesti juridisen paneelin jäsenet.

FIM Europe nimesi edustajat jo aiemmin syksyllä 2022 ja myös Euroopan tasolla Suomi on vahvasti mukana moottoriurheilun vaikutus- ja kehitystyössä. FIM Europen tehtävissä toimivat Juhani Halme (varapuheenjohtaja), Tapio Nevala (tilintarkastaja), Hannu Häkkälä (enduro-komissio), Jukka Lainkari (touring-komissio) ja uutena edustajana Jyri Palomäki (ratalajien komissio).

SML jatkaa näin strategiassakin vahvasti esille tuotua vaikutustyötä kansainvälisessä moottoriurheilussa, kerrotaan Suomen Moottoriliiton tiedotteessa.