Toimintamalli on sama kuin sisaryritys KTM:n 890 Adventure -mallin suhteen, kun perusmallin rinnalle tuli paremmalla alustalla varustettu R-versio.

Yhdysvaltain ympäristövirasto EPA:lle jätetystä dokumentaatiosta selviää, että Norden 901:n lisäksi on jätetty tiedot myös 2023 Husqvarna Norden 901 Expedition -mallista.

Asia ei sinänsä ole kovin suuri yllätys, sillä kuvia tulevasta uutuudesta on näkynyt internetissä viime heinäkuusta lähtien, kertoo Motorcycle.

Liikkeellä olevan materiaalin perusteella vaikuttaa siltä, että pyörässä on vakiona pehmeät laukut, touring-mallinen tuulilasi, tukevampi pohjapanssari, sähkölämmitteiset kahvat ja istuin, keskiseisontatuki, GPS:n asennusteline ja liitäntäyksikkö sekä erikoisgrafiikat.

Norden 901:n WP APEX 43 etuhaarukan tilalla on pitkäjoustoisemmat 48 mm:n XPLOR'it, ja todennäköisesti takavaimenninkin on samaa sarjaa. 

Lisäksi Expeditioniin tulee vakiona muokattavissa oleva Explorer eli tutkimusmatkailija-ajotapavalinta, joka on lisävaruste perus-Nordenissa.

Malli julkistettaneen aivan lähipäivinä, jopa jo 1. helmikuuta.

Aiheesta aiemmin:

Motouutiset koeajaa: Husqvarna 901 Norden – mitä tarjoaa Hussen ensimmäinen adventuretouring-pyörä?

Norden 901 ei jää ainoaksi – Husqvarnalta tulossa kolme pienempää adventurepyörää

Husqvarna julkisti odotetun Norden 901 adventurepyörämallin - saataville marraskuussa