Petteri Silvennoinen / Team Manager:

”Viime vuonna solmimme sopimuksen KTM Nordicin kanssa ja tämän yhteistyön myötä olemme ottaneet tiiminä kokonaisuudessaan ison askeleen eteenpäin, mikä näkyi viime vuonna myös hyvinä tuloksina. Nyt otetaan iso askel taas, kun siirrytään Jeren kanssa MM-sarjaan ja Eliel tulee ajamaan EM-sarjaa. Tavoite on ainakin kunnianhimoinen ja motivoi meitä tekemään asioita kovemmin ja paremmin. Olemme saaneet uusia tärkeitä tahoja taaksemme, kun aloitimme yhteistyön muun muassa WP Nordicin kanssa. Nämä yhteistyöt antavat meille parempia resursseja tuleviin vuosiin.”

Jere Haavisto / MXGP, MX1:

”Viime kausi oli tuloksellisesti sekä ajollisesti onnistunut ja olen tyytyväinen omaan sekä koko tiimin kehitykseen. Viime kauden kehityksen myötä lähtökohdat ovat erittäin hyvät tulevalle kaudelle. Tällä hetkellä on tarkoitus aloittaa MM-sarja Sveitsin Frauenfeldistä ja ajaa Euroopan MM-osakilpailut. Olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta ja myös luottavainen, sillä kaikki on toiminut loistavasti tiimin kanssa kaikki nämä vuodet. MM-sarjan lisäksi tulen kilpailemaan Suomessa MX1-luokan SM-sarjassa. Tällä hetkellä olen Espanjassa treenaamassa ja testaamassa tulevaa kautta varten. Uudella pyörällä onkin jo tullut mukavasti tunteja alle ja pidän siitä jopa enemmän kuin viime vuoden mallista.”

Eliel Lehtinen / EMX250, MX2:

”Fiilikset ovat todella hyvät ja odotan suurella innolla tulevaa kautta. Nyt kun tiimin kanssa on yhteistyötä jo yksi vuosi alla, se varmasti helpottaa tulevaa kautta. Petterin kanssa on huikea tehdä yhteistyötä ja kehittyä niin kuljettajana kuin tiiminäkin. Pitkäjänteinen työ jatkuu suurella motivaatiolla ja teen kaikkeni saavuttaakseni unelmani motocross ammattilaisuuden suhteen. Kaudella 2023 päätavoitteeni on EMX250-luokassa ja tietysti myös SM-motocrossin MX2-luokassa. Lisäksi tarkoituksenani on ajaa muitakin Keski-Euroopan kilpailuja kisatreeneinä. Toivon kaikille ja itsellenikin tervettä ja onnekasta vuotta 2023.”

Aiheesta aiemmin:

Suomi 14. motocrossin joukkue-MM-kilpailuissa Yhdysvalloissa

Haavisto ylivoimaiseen voittoon Siilinjärven SM-motocrossissa

Silve Racing julkisti vuoden 2022 motocross-kuljettajansa: "Laadukas ja pitkäjänteinen työ vie kohti tavoitteita"