– Ihan jees päivä. Alku oli hieman kankeaa, mutta siitä se parani loppua kohden. Pari pohja-aikaakin tuli vedettyä tänään. Ei ollut isompia ongelmia eikä kaatumisia, Juupaluoma kertoi.

Niko Puotsaari ajoi U20-luokassa toiseksi Albert Juholan jälkeen ja oli E1-luokassa kuudes. U20-luokan SM-sarjassa hän jatkaa nyt toisena tasapisteissä Tiitus Enjalan kanssa.

– Kokonaisuudessaan ihan hyvä päivä, ensimmäisen pätkän jälkeen alkoi kulkemaan ihan hyvin. Yhdet lipat mahtuivat päivään ja kakkoskierroksella viimeisellä pätkällä pakoputki osui kiveen ja lähti kokonaan sylinteristä irti, joten loppupätkästä pyörä ei liikkunut yhtään eteenpäin. Tällä kertaa kuitenkin Tiitus jäi taakse eli tyytyväinen pitää olla, Puotsaari kertoi.

Naisten avausosakilpailussa voittoon kaasutellut Viivi Mäkinen oli tänään Kangasalla toinen Iina Turkin jälkeen.

– Päivä oli todella mielenkiintoinen. Ensimmäiselle pätkälle kaatuminen ja hieman kankeaa menoa. Sitten alkoi sujumaan ajo ja kolmen pätkän jälkeen olin enää 7 sekuntia kärjestä. Nelospätkälle kuitenkin parit isot lipat, joissa meni todella kauan aikaa ja tiesin, että voitto meni siinä. Viimeiselle pätkälle ihan ok ajoa, mutta kaatuminen sielläkin. Lopulta sain vielä 3 minuutin aikarangaistuksen, mutta onneksi se ei vaikuttanut lopputulokseen. Maalissa olin toisena ja hyvät pisteet lähtivät kuitenkin kotiin, Mäkinen kertoi.

Seuraavaksi enduron SM-sarjassa on edessä Päijänteen ympäriajo maaliskuun lopulla.