– Ihan hyvä viikonloppu oli. Lauantain alku oli vaikea, mutta Jämsän huollon jälkeen alkoi kulkemaan paremmin ja yhdet pohjatkin tuli ajettua. Sunnuntaina tasaista suorittamista ja aamulla kaatuilua. Tästä on hyvä jatkaa Italian MM kisaan! Iso kiitos tiimille, huoltoporukalle ja yhteistyökumppaneille, Peetu Juupaluoma kertoi kilpailun jälkeen.

Viivi Mäkinen oli mukana C16-luokassa ja olikin lauantaina Jämsän kokoomataukoon asti hyvässä vauhdissa ja oli koko C-luokan neljäntenä. Mäkinen kärsi kuitenkin yhdeksännen pätkän jälkeen teknisiä ongelmia, kun pyörän kaasutin alkoi jäätymään. Hän pääsi kuitenkin huoltoon, mutta siitä seurasi 35 minuuttia aika rangaistusta, kun hän ei ehtinyt ajoissa aikatarkastusasemalle.

– Sunnuntai lähti puolestaan tosi hyvin käyntiin ja sain todella hyviä pätkäaikoja, mutta sitten alkoi uudestaan ongelmat ja tällä kertaa kytkin. Oli aikamoista taistelua saada pyörä maaliin, mutta kaikkien vaiheiden jälkeen pääsin loppupelissä Lavankoon oman luokan voittajana. Iso kiitos huollolle, tiimille ja yhteistyökumppaneille, Mäkinen kertoi.

Lopulta Mäkinen ajoi C16-luokan voittoon ja oli koko C-luokan 14.

Ensi viikonloppuna Peetu Juupaluoma kilpailee enduron MM-sarjan avausosakilpailussa Italiassa.

Aiheesta aiemmin:

Pohjola voitti Päitsin ja kolmas mestaruus toi myös Päijänne-kilven

87. Päijänneajo: 1. kisapäivä sujui Emil Pohjolan tahdissa

87. Päijänneajo, lauantai-iltapäivän väliaikatiedote: Emil Pohjola kärjessä

Päijänteen 87. ympäriajo: Ennakkosuosikkien viimehetken fiilistelyjä kovin odotuksin

87. Päijänteen ympäriajo pärähtää käyntiin 25.-26. maaliskuuta