Elokuvanpätkän nimi on "On to the Next Journey", ja se tosiaankin on kuvattu alunperin 35 millimetrin filmille. Tavoitteena on ollut tuoda kuvaukseen Hollywoodin kultaisen ajan tunnelmaa.

Pääosan esittäjänä leffassa on Ewan McGregor, joka panee koko karismansa peliin välittääkseen katsojalle intohimon, joka sitoo hänet Moto Guzziin. Video on kuvattu Kaliforniassa, ohjaajana Duncan Winecoff.

Ewan McGregor ja uusi Moto Guzzi V100 Mandello.

Ewan McGregor ja uusi Moto Guzzi V100 Mandello.

Tarkoituksena on kertoa tarina, joka paljastaa miehen ja moottoripyörän välisen siteen syvällisen luonteen. Lopputuloksessa on vahvaa elämäkerrallista makua, missä matka on elämän vertauskuva, kerrotaan Moto Guzzin tiedotteessa.

Ihmisolennot rakentavat identiteettinsä suhteessa esineisiin ja muistoihin, jotka puolestaan rakentavat heidän emotionaaliset matkatavaransa. Heidän emontionaalinen historiansa on heidän kanssaan koko heidän elämänsä ja se auttaa heitä projisoimaan itseään tuntemattomaan jatkuvassa tasapainoilussa menneen ja nykyisen välillä. Samalla tavalla V100 Mandello edustaa Moto Guzzin satavuotista historiaa. 

Miehen ja moottoripyörän symbioottinen historia paljastetaan 60 sekunnin mittaisen videon aikana, kiitos McGregorin kertojanäänen. Näyttelijä ei ole pelkästään syvällinen asiantuntija ja moottoripyörien keräilijä, vaan myös aito Moto Guzzi -fani. Jopa siinä määrin, että kaikki videolla nähtävät historialliset Guzzit ovat hänen omasta kokoelmastaan ja liitetty mukaan hänen omasta aloitteestaan.

Ewan McGregor ja uusi Moto Guzzi V100 Mandello.

Ewan McGregor ja uusi Moto Guzzi V100 Mandello.

– Kun pääsin avaamaan kaasua V100:lla Pacific Highwayllä, niin se oli todella huikea kokemus. Tämä on hyvin uniikki pyörä – sporttinen, silti mukava, täydellinen pitkälle ajomatkalla. Se on täydellisesti Moto Guzzi sydämeltään, ja juuri se, että he onnistuivat suunnittelemaan modernin nestejäähdytteisen moottorin, joka silti edelleen tuntuu Guzzilta, on niin suurta, McGregor selittää.

"Moto Guzzi V100 - On to the next journey featuring Ewan McGregor" -videon voit katsoa myös täällä.

 

Aiheesta aiemmin:

Ewan McGregorin ja Charley Boormanin Long Way Up -sarjan traileri lupaa hienoa seikkailua

McGregor & Boorman: Long Way up, 15 000 kilometriä sähkö-Harrikalla Argentiinan eteläkärjestä Los Angelesiin

Ewan McGregor ja Charley Boorman palaavat moottoripyöräseikkailujen pariin uudessa Long Way Up -sarjassa

Ewan McGregorin mp-matkakuvakokoelma huutokaupataan - katso kuvat