Niko on entuudestaan tuttu kuljettaja DucatiJK36-tiimille, sillä tiimin vakiokuljettaja Juho Kantola ja Niko Tanskanen ovat kilpailleet keskenään jo yli 10 vuoden ajan.

– Hienoa saada tiimi mukaan Imatralle ja vielä kun kuljettajana on todella nopea ja lahjakas nuorimies, niin mikä parempi. Odotamme tätä kisaa todella innoissamme, toteaa tiimin päällikkö Niko Kantola.

– Haluan itsekin ajaa joskus vielä Imatralla, mutta nyt kun olen armeijassa, niin on hienoa antaa kalusto käyttöön Nikolle. Niko on supernopea ja luotan hänen olevan kärkikamppailussa tuolla minun nopeaksi kouluttamallani kalustolla, kannustaa Juho ystäväänsä.

Tiimi testaa molempien kuljettajien voimin ennen Imatranajoja parhaan mahdollisen taustatiedon saamiseksi. On tärkeää, että Nikolla on mahdollisimman hyvä tuntuma jo ennen kisaviikonloppua, sillä harjoitukset jäävät kisojen yhteydessä vähäiseksi. Juho ajaa kauden SM-kilpailut, mikäli puolustusvoimat niin sallii, joten tiimi saa hyvää taustatietoa pyörän säätöihin myös tätä kautta.

– Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta ajaa todellisella huippu kalustolla Imatralla. Kotikisa on aina ollut unelmani ja nyt se vihdoin toteutuu. Tiimi on vahvassa iskussa, kun yhdistämme myös minun taustajoukkoni tämän projektin taakse. Tavoitteenani on ajaa sekä IRRC- että Open-luokissa. En malta odottaa ensimmäisiä testejä, toteaa Niko Tanskanen.

Niko pyörän kanssa American Car Showssa.

Niko pyörän kanssa American Car Showssa.