Poliisi sai torstaina 8.10.2014 hälytysilmoituksen, jonka mukaan Sarkolan koulun pihalla Kouvolassa oli tapahtunut pahoinpitely. Poliisin suorittaman tutkinnan perusteella tapahtumat ovat käynnistyneet, kun 32-vuotias nainen oli mennyt Sarkolan koulun pihalle tarkoituksena saada pihamaalla mopoilla ajelleet nuoret lopettamaan pihamaalla ajamisen.

Nainen oli ottanut mukanaan olleella kameralla kuvia koulun pihamaalla moottoripyöräänsä huudattanutta 17-vuotiasta mieshenkilöä, josta 17-vuotias oli kimmastunut ja käynyt naisen päälle lyöden sekä potkien. Osa lyönneistä oli osunut naista pään alueelle. Pahoinpitelyn jälkeen 17-vuotias oli tämän jälkeen poistunut paikalta kevytmoottoripyörällään, mutta oli muutaman minuutin kuluttua palannut tapahtumapaikalle ja pahoinpidellyt naista uudelleen kuristamalla ja kaatamalla tämän maahan. 17-vuotias oli jatkanut maassa makaavan naisen pahoinpitelyä lyöden sekä potkien hajottaen samalla naisen mukana olleen kameran. Paikalla olleet muut nuoret lopettivat pahoinpitelyn saamalla pahoinpitelijän irti naisesta. 17-vuotias oli tämän jälkeen poistunut paikalta ennen poliisin paikalle tuloa. 

Poliisipartio tavoitti epäillyn myöhemmin ja totesi nuorukaisen olevan alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi tutkii tapahtunutta kahtena pahoinpitelynä, vahingontekona ja rattijuopumuksena. Tapahtumiin osallisena olleiden henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa. Poliisi on suorittanut asian johdosta kuulusteluja.