Vaihtuuko Superbike-luokan mestarin nimi?

Ennakkoon ilmoittautuneita kilpailijoita Superbike luokkaan on tullut mukavasti ja valitettavasti ilmoittautuneiden listalta ei löydy vuosien -21 / -22 Suomen Mestarin, Niko Mäkisen nimeä.

Nikoa ei tulla näkemään kauden avauksessa. Syynä tähän ovat haasteet työelämän ja harrastuksen yhdistämisessä. Kilpailemista pitää tehdä täydellä keskittymisellä ja valmistautumisella ja kun se ei tänä keväänä onnistunut, jättää Niko kauden avauksen suosiolla väliin. Toivotaan, että Nikon nimi löytyy vielä kauden aikana osallistujalistoista.

Eeki Kuparinen tekee paluun tauon jälkeen ja tulee haastamaan Superbike luokan viime vuosien kärkinimet, Peter Palorannan ja Magnus Collinin, muun muassa.

Superstock 600 luokkaan ilmoittautumisia on tullut hieman odotettua vähemmän mutta mukana on kuitenkin koko viime kauden kärkikasti taistelemassa arvokkaista SM pisteistä, viime kauden mestarin Niko Lehtirannan johdolla.

Open 600 / 1000

Tässä uudessa luokkajaossa kilpailijoita on mukana mukava määrä ja lähtö toteutetaan yhteislähtönä.

Junioriluokat

Junioriluokkiin on tullut mukavasti ilmoittautuneita ja radalla riittää varmasti säpinää kun nämä nuoret huimapäät taistelevat omista pisteistään ja sijoituksistaan.

MiniGP luokkaan ei ennakkoon ole tullut ilmoittautuneita, johtuen pitkälti siitä, että kilpailijat ovat vaihtaneet hieman luokkia ja löytyvät nyt OHVALE tai Moto5 luokkien listoilta.

Alastaron moottorirata: Jarno Saarisentie, 32560 Virttaa.

Kilpailun aikataulu:

Kilpailun vapaat harjoitukset ajetaan luokittain perjantaina kello 10 - 19 välisenä aikana. Aika-ajot ajetaan luokittain lauantaina 9:00 – 12:10, ja kilpailulähdöt alkavat kello 12:30. Sunnuntai aloitetaan Legends Harrastesarjan aika-ajoilla kello 10:00, ja kilpailulähdöt alkavat kello 12:30 ja päättyvät päivän viimeiseen lähtöön kello 18:20. Kilpailun lehdistökeskus sijaitsee FlyinFinn motorhomella, joka sijaitsee radan varikkoalueella. Lehdistökeskuksen aukioloajat ovat perjantai 18-21, lauantai 8-19, sunnuntai 8.30-19.