Viron Eero Madisson kaasutti samoin toiseksi molemmissa erissä, vaikkakin poistui kakkoserässä kerran kauas radalta ja vielä kaatui kerran. Ykköserää johtanut Ossi Rantala taipui lopulta kolmanneksi ja kakkoserän pilasi rengasrikko. Toisen erän kolmoseksi nousi Niko Heikkala. Hyvinkäällä loistaneen Antti Soitialan päivä oli mollivoittoinen. Ensin kaatuminen ja toiseen erään pyörä ei suostunut käynnistymään, tuloksena siis puhdas nolla.

S4-luokkaa hallitsi Vertti Takala, vanavedessään Niko Heikkala. Seuraavaksi korkeimmat tasapisteet keräsivät Valtteri Koponen ja Juho Mähönen. S4-junioreissa nähtiin tiukat taistelut voitoista. Imatran Jerry Miikki laittoi Valter Piccardin ahtaalle, mutta Valter oli lopulta ensimmäisenä ruutulipulla molemmissa erissä. Seuraavina tasapistein Niclas Ahlqvist ja Tuomas Soininen. Minisupermoto Stock Suomen cupissa ajettiin kaksi tasaista lähtöä, järjestys molemmissa 1. Tatu Makkonen 2. Joel Dufvelin ja 3. Marko Vatanen.

Päivän päätteeksi ajettiin vielä 4-tunnin mopoendurance, cup-sarjan toinen osakilpailu. Jostain syystä mukana vain kahdeksan joukkuetta. Pisimmän matkan ehti ajaa Low Budget Racing, toisena Team Vikkulla ja kolmantena Tampereen Konepyörä.