Mugellon kisaviikonloppu Red Bull MotoGP Rookies Cupissa takana.

Treenit ja aika-ajot menivät ihan mukavasti viime vuodesta tutulla radalla.

Haettiin vähän tuntumaa taas tämän sarjan laitteeseen.

Minun kyyti riitti tällä kertaa aika-ajossa kuudenteen lähtöruutuun.

Rico Mugellossa Red Bull MotoGP Rookies Cupissa.

Race 1

Juuri ennen kilpailua alkoi tulla taivaan täydeltä vettä. Ensimmäinen kerta tänä vuonna vesikelissä ja heti kisaan. Kilpailun lähtöä siirrettiin, kun odoteltiin sateen hiipumista. Radalla oli vettä sen verran paljon.

Viimein päästiin starttaamaan.

Sain ihan hyvän startin ja yritin pysyä podium-kamppailussa mukana. Pysyinkin niin kauan kunnes kakkosmutkassa vähän lipsahti ja naamalleen. Pyörä pysyi käynnissä ja pääsin jatkamaan. Tavoitteena oli yrittää saada kaikki pisteet ja kokemus, mitä oli vielä tarjolla. Olin tässä vaiheessa viimeinen. Sain muutaman ohitettua, ja loput tuli lahjaksi: P12 ja muutama piste.

Race 2

Startti onnistui hyvin ja nousin muutaman sijan ekaan mutkaan. Pääsin välillä kärkeenkin, sijoitukset vaihtelivat välillä 1-8. Kärkiryhmän koko oli parhaimmillaan 16 kuskia. Todella kovaa sai taistella koko kisan ajan.

Sain puristettua vika mutkasta itseni neljänneksi. Vähän jäi kaivelemaan kun oli taas niin lähellä. Nyt viikko vapaata ja Assenissa jatketaan saman sarjan merkeissä.