– Hyvä viikonloppu siihen nähden, että tuntuma rataan oli huono ja sitä kautta itseluottamus ei ollut vaikealla saviradalla sitä, mitä se oli viime viikonloppuna hiekalla Latviassa. Jostain syystä en päässyt koko viikonlopun aikana täysin sinuiksi radan kanssa, mutta olen silti tosiaan tyytyväinen, että sain vihdoin ehjän viikonlopun alle MM-sarjassa, Haavisto kertoi.

Toinen kuljettaja Silve Racingiltä Saksassa oli Eliel Lehtinen EMX250-luokassa, missä suomalainen avasi viikonlopun hienosti ajamalla itsensä aika-ajosta suoraan viikonlopun kilpailueriin ollen 36. Viikonlopun kilpailueristä Lehtinen nappasi itselleen sijat 36. ja 32. ollen viikonlopun yhteistuloksissa 33.

– Nyt on elämäni toinen kilpailu EMX250-luokassa ja täytyy sanoa, että oli ehkä vaikein rata missä olen koskaan ajanut. Tavoite oli päästä eriin ja se toteutui. Viikonloppuun mahtui kaksi huonoa lähtöä ja paljon kaatumisia. Positiivista kuitenkin, että ajo parantui kierros kierrokselta, viikonloppu olikin erittäin kehittävä tulevaisuutta ajatellen, Lehtinen kertoi.

Silve Racing -kuljettajien osalta kausi jatkuu ensi viikonloppuna Siilinjärvellä motocrossin SM-sarjan merkeissä.

Eliel Lehtinen keräsi hyvää kokemusta viikonloppuna vaikealta saviradalta. Kuva: Niklas Hampinen

Eliel Lehtinen keräsi hyvää kokemusta viikonloppuna vaikealta saviradalta. Kuva: Niklas Hampinen