Lahti avasi pistetilinsä heti avauserässä kun suomalainen oli maalissa kolmantena ennen Antonio Lindbäckiä. Lahti oli avauskierroksen jälkeen toisena, mutta joutui toteamaan Andzejs Lebedevsin nopeammaksi. Myös toinen erä tuotti yhden pisteen tällä kertaa suomalaisen ollessa Vaclav Milikiä nopeampi.

Tuttu kaava jatkui myös seuraavassa erässä. Lahti oli ruutulipulla jälleen kolmantena napaten pisteen. Neljännessä erässään Lahti jätti selkänsä taakse Kacper Halkiewiczin. Viidennessä ja viimeisessä erässä nähtiin kilpailun parasta Lahtea. Lahti nousi kolmannen kierroksen alkajaisiksi viimeiseltä sijalta toiseksi ja viimeisen kierroksen alussa samassa kohtaa Niels-Kristian Iversenin ohi erän kärkipaikalle. Iversen kuittasi kuitenkin sijoituksen takaisin ja lopulta myös Jan Kvech tuli suomalaisen ohi aivan maaliviivan tuntumassa.

Lahdelle siis jälleen kolmannen sijan turvin yksi piste. Viisi ajettua erää tuottivat Lahden saldoksi siis viisi pistettä ja kovatasoisen kilpailun sijan 13.

Kilpailun voittoon ajoi tiukan finaalin jälkeen Tanskan Leon Madsen ennen maanmiestään Mikkel Michelseniä. Puolan Szymon Wozniak oli finaalin kolmas ja Kacper Woryna neljäs. EM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan 5. elokuuta Saksan Güstrowissa.

Tulokset:

1. Leon Madsen, Tanska 16
2. Mikkel Michelsen, Tanska 15
3. Szymon Wozniak, Puola 12
4. Kacper Woryna, Puola 11
5. Dmitri Berge, Ranska 10
6. Niels-Kristian Iversen, Tanska 9
7. Maksym Drabik, Puola 9
8. Andzejs Lebedevs, Latvia 8
9. Patryk Dudek, Puola 8
10. Jan Kvech, Tsekki 7
11. Kai Huckenbeck, Saksa 6
12. Adam Ellis, Iso-Britannia 5
13. Timo Lahti, Suomi 5 (1,1,1,1,1)
14. Vaclav Milik, Tsekki 3
15. Antonio Lindbäck, Ruotsi 2
16. Kacper Halkiewicz, Puola 0